^

Sylvie De Muynck

Sylvie De Muynck

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpCommunicatie, Customer expericence, Etiquette - Hoffelijkheid
Te boeken alsKeynote spreker, storyteller, gast op webinar, workshop, dj
Talen
 • nl
 • en

Info & boekingen

Hoffelijkheid is key, overal en altijd!

Je beseft maar half hoe belangrijk het is om hoffelijk te zijn. Omarm de kracht van hoffelijkheid en ontgrendel het ware potentieel van jouw bedrijf.

Als motivational speaker kan je haar vragen om jou te inspireren rond thema’s zoals Business-etiquette, hoffelijkheid en Customer Experience.

Ontdek nu haar buitengewone kracht die iedereen inspireert door haar te boeken!

Biografie

Sylvie De Muynck werkt nu al meer dan 35 jaar aan de Odisee hogeschool. Eerst al docente, later als opleidingshoofd en nu als campusbeheerder van de wondermooie campus in Gent. Als rasechte creatieveling en verbinder weet Sylvie divers talent te combineren in functie van optimaal resultaat. Haar spontane naturelle aanpak voel je meteen. Sylvie vindt het heel belangrijk dat mensen zich ‘laten zien’ zoals ze écht zijn. Authentiek. Als ingenieur van opleiding heeft Sylvie heel snel de menselijke factor meegenomen in haar verdere loopbaan. Jarenlang lesgegeven op een eigenwijze manier. Storytelling avant la lettre. Als snel wist ze dat het inspireren van jongeren deuren kan openen en dat iedereen talent heeft die je best op een of andere wijze naar boven brengt.

Sylvie De Muynck, Fire Starter en Sparkle Architect

Als Sylvies scherpe oog passie of talent opmerkt, is haar interesse meteen opgewekt. Ze kan het gewoon niet laten om haar steentje bij te dragen om het maximum uit mensen te halen. Je kan haar best omschrijven als Fire Starter en Sparkle Architect. Ze houdt evan om mensen te laten schitteren. De gunfactor is nooit veraf en “She believes in the Power of Love”. Sylvie ziet het groot en wie reeds met haar heeft gewerkt weet dat ze haar doelen bereikt. Waar een weg is, is een wil! Je kan haar ook boeken op jouw event. Haar eigenwijze aanpak brengt een sparkle teweeg en ze weet heel goed om haar publiek mee te nemen in ‘the moment’.

Info & booking

Als Keynote spreker kan je haar tegenwoordig vragen om jou te inspireren rond het thema ‘etiquette en hoffelijkheid. Een ietwat verloren onderwerp dat we volgens haar beter opnieuw op de kaart zetten. Duurzaam omgaan met mekaar! O zo broodnodig. Tegenwoordig zet Sylvie ook haar schouders onder projecten over regeneratieve duurzaamheid. Projecten die ernaar streven een positieve impact te hebben op organisaties, maatschappij en milieu. In haar keynotes komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe maak je die o zo belangrijke goede eerste indruk?
 • Hoe communiceer je beleefd en attent, volgens de regels van de (n)etiquette?
 • Waarop moet je letten qua houding en lichaamstaal?
 • Bestaat er een sociale etiquette op sociale media?
 • Hoe communiceer je hoffelijk en beleefd met je collega’s, ook per e-mail?
 • Public speaking, hoe begin je daaraan?
 • Dining etiquette, formeel en informeel
 • Een efficiënter vergader- en mailbeleid
 • Duuzaam omgaan met mekaar
 • Positieve duurzame communicatie. Hoe begin je daaraan?
 • Charismatisch Koers Zetten: Jouw Reis naar Authenticiteit, Gastvrijheid en Blijvende Indrukken

Sylvie wil met haar keynote niet alleen INSPIREREN en MOTIVEREN maar de luisteraar ook meteen meenemen en naar huis sturen met bruikbare tips.

Boek Sylvie De Muynck nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen