Sylvie De Muynck is bezieler en aanjager van Sprekerspool

Als Sparkle Architect en Fire Starter is Sylvie De Muynck de connector tussen jou en diverse sprekers die een duurzame boodschap willen brengen. Een boodschap met als rode draad authenticiteit, hoffelijkheid, warmte, verbinding, positivisme en positieve energie. Bekijk het filmpje waarin ze het over Sprekerspool heeft.

Wat doet Sprekerspool? Met andere woorden, wat kan Sprekerspool voor jou betekenen?

“Via Sprekerspool ben je slim geconnecteerd! Met impact, authentiek, zonder blablabla, kort en krachtig, niet wollig, gewoon puur en (h)echt.”

Sprekerspool is gelinkt aan een wijdvertakt netwerk

Elke spreker die je op deze website vindt, is onderdeel van de professionele kennissenkring van Sylvie. Dit netwerk van experten met een boodschap bestaat uit mensen die elkaar iets gunnen. Die iets goeds willen doen voor de maatschappij. Die hun kennis en inzichten gepassioneerd en enthousiast willen delen met een publiek.

Je kan ze boeken als keynote spreker, inspirator, fluisteraar, coach, presentator (master of ceremony), gast van een webinar… Sommige sprekers kan je ook boeken one to one.

Waarom spreker worden op sprekerspool.be?

Bij Sprekerspool ben je verzekerd van authenticiteit, kwaliteit en opvolging. Bij ons geen gedoe of kopzorgen. Ik positioneer je op sociale media en op sprekerspool.be. En wie weet, misschien kom je wel terecht in een blog of in onze podcast op Soundcloud?

“Sprekerspool is slim connecteren, impactgericht en authentiek”

Deel uitmaken van Sprekerspool kan toegevoegde waarde bieden aan jouw carrièrepad.

Niet iedereen kan zich vermarkten, of heeft er gewoon geen tijd of zin in. Als Power Connector introduceer ik je graag in mijn groot netwerk en zorg ik voor jouw aanwezigheid op sociale media. Uiteraard bewaak ik daarbij altijd jouw visie en jouw merk.

Jij groeit verder op je pad, krijgt meer naambekendheid en meer energie.

Uiteraard doe ik het niet allemaal alleen, maar wel in team. Want teamwork is en blijft belangrijk en basis voor succes! In mij vind je trouwens dé perfecte sparringpartner.

Wat ik ook voor je doe, ik vertrek altijd vanuit waarden als authenticiteit, kwaliteit, hoffelijkheid en openheid. Ik ‘verkoop’ jouw verhaal aan de juiste opdrachtgevers en hou daarbij rekening met jouw wensen.

  • Waar wil je spreken?
  • Wat is jouw favoriete kanaal?
  • Groot, klein? Sociaal? Business?

Ik verzorg ook je sales. Wist je dat ik een kei ben in het onderhandelen van contracten?

Let’s meet and talk to see if we have a match

Want die klik is belangrijk. Bij een gesprek merken we meteen of die klik er werkelijk is.

Do we have a match? Geloof ik in jou, dan investeer ik in jou. En wees gerust, ik zet je niet zomaar op de website, maar ga actief voor jou aan de slag.

Profiteer ervan!

Neem nu meteen contact met me op. Of meld je meteen aan als spreker.