^

Nancy Vermeulen

Nancy Vermeulen

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Effectieve communciatie, Future Fit Society
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, gast van webinar, coach, moderator, motiverend spreker, transformerend spreker
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Op zoek naar een opwindende keynote spreker die de grenzen van de verbeelding verlegt? Dan stellen we je graag voor aan Nancy Vermeulen (1975), een ware ruimteambassadeur met een passie voor het verbinden van het universum met ons dagelijks leven.

Met een achtergrond in astrofysica, vlieginstructie en de oprichting van de Space Training Academy, brengt ze haar diepgaande kennis van sterrenkunde, luchtvaart en ruimtevaart naar het hier en nu.

Nancy ademt lucht- en ruimtevaart

Nancy’s lezingen en masterclasses zijn doordrenkt met de geest van de lucht- en ruimtevaart. Daardoor slaagt ze erin een frisse kijk te werpen op alledaagse onderwerpen zoals leiderschap, communicatie en innovatie.

Als strateeg en executive coach bij NaviQueen Consulting gebruikt Nancy haar expertise om organisaties naar nieuwe hoogten te leiden. Met een scherp oog voor strategische groei, kwaliteit en veerkracht helpt ze bedrijven en instellingen te navigeren door turbulente tijden.

Ze zet uitdagingen om in waardevolle inzichten en kansen voor groei.

Sprekerspool is superblij Nancy Vermeulen te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

Biografie

Nancy Vermeulen is commercieel pilootinstructeur, Master in de theoretische natuurkunde en sterrenkunde, ze was bovendien commandant van een Marssimulatie in Utah en nam deel aan de ESA-astronautenselecties van 2008.

"Het universum dichter bij mensen brengen en vice versa, dat is mijn persoonlijke missie."

In 2018 richtte ze de Space Training Academy op, waar ze privéastronauten en suborbitale wetenschappers voorbereidt op hun eerste ruimtereis.

Motiverende spreker, gastdocent en auteur

Ze is een internationale motiverende spreker en gastdocent voor onder andere: TEDx events, Deloitte University en de Europese Commissie.

In 2021 publiceerde ze het boek “Iedereen Ruimtevaarder” (Lannoo).

In 2023 richtte ze NaviQueen Consulting op, waarbij ze haar expertise uit de lucht-en ruimtevaartwereld deelt met de zakelijke wereld. Als strategisch adviseur en executive coach begeleidt ze zowel organisaties als individuen.

Nancy is ook onafhankelijk bestuurslid en lid van Rotary.

Haar nieuwste boek komt eind dit jaar uit!

Info & booking

Een evenement valt of staat met een sterke spreker. Met ruimteambassadeur Nancy Vermeulen haal je een gastspreker in huis die iedereen op het puntje van zijn stoel krijgt. Want wie is er nu niet gefascineerd door de ruimte als bron van inspiratie? Niet voor niets is Nancy nationaal en internationaal een zeer gewild transformerend spreker op evenementen.

Haar doelpubliek?

  • Bedrijven
  • Verenigingen
  • Scholen

De tijdsduur en het niveau worden aangepast aan het publiek.

Enkele onderwerpen van Nancy Vermeulen?

  • The Sky is not your limit
  • To Mars or not to Mars, that is the question...
  • The future is yours!
  • Het heelal en de historische zoektocht naar de ultieme waarheid

Wat kan je verwachten?

De presentaties worden op maat gemaakt en afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf of organisatie. Samen kiezen we het thema dat het beste past bij jullie interesses en doelen. Het kan informatief, inspirerend of motiverend zijn. Enkele populaire thema's zijn teamwork zoals astronauten, het levensverhaal van Nancy Vermeulen, de invloed van ruimtevaart op technologische innovatie en de opkomende ruimte-economie en haar impact op onze planeet.

Want anderen zeggen over haar?

"Nancy is een van de meest inspirerende keynote sprekers die we ooit hebben gehad binnen de ADM-gemeenschap. Haar passie voor technologie en ruimtevaart is echt aanstekelijk. Bovendien is het persoonlijke verhaal voor veel jonge vrouwen én mannen een motiverend voorbeeld om hoog te mikken!" - Ingrid Hoffman, General Manager ADM

Boek Nancy Vermeulen nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen