^

Matthieu Voet

Matthieu Voet

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaam ondernemen - Sociale economie, Wellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Storyteller
Talen
  • nl

Info & boekingen

Op zoek naar een spreker die gedreven wordt door (sociaal) ondernemerschap in de breedste zin van het woord? Die in alles wat hij doet de focus legt op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en geweldloze communicatie? En die vooral jongeren wil helpen hun juiste pad te vinden?

In dat geval zit je goed bij Matthieu Voet. Hé, het rijmt nog ook.

Biografie

Matthieu Voet loopt ondertussen al 35 jaar rond in dit leven. Hij heeft een passie voor alles wat te maken heeft met ondernemerschap én sociaal ondernemen. Ook is hij een bevlogen skateboarder en surfer. Het vallen en opstaan blijft hem fascineren en hij vertelt je daar graag alles over.

Matthieu Voet, ondernemer in hart en nieren

Deze rasechte Gentenaar startte in 2009 zijn eerste onderneming op. Hij zat toen nog op de schoolbanken. Met zijn Digital Agency Newance bouwde hij websites en bood hij e-commerceoplossingen en webapplicaties aan voor middelgrote ondernemingen.

In 2019 verkocht hij zijn onderneming aan Starring Jane.

Momenteel is hij lid van verschillende raden van advies én directielid van MEMO GROEP.

Info & booking

Op 1 okt 2021 richtte hij Littekens vzw op als weefsel van en voor (jonge) mensen met emotionele littekens.

Als jongere loopt het leven niet altijd zoals je zou willen. Soms toont het leven je dat alles verkeerd kan gaan. Je komt dan terecht in de diepste shit waarin je nog amper wil bestaan. Maar ook al is de weg zoek, je wilt toch verder, maar soms weet je echt niet meer hoe. In dat geval kan je terecht bij Littekens.

Littekens is een community van jongeren die elkaar inspireren door (op zoek naar) zichzelf te zijn. Een plek ‘to get your life back on track’.

Matthieu Voet helpt jongeren die klik te maken. Hij toont hen de weg naar de juiste hulp of ondersteuning. En indien ze er klaar voor zijn begeleidt hij hen naar passend werk.

 

Boek Matthieu Voet nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen