^

Suyin Aerts

Suyin Aerts

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaam ondernemen - Sociale economie, Wellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Moderator, Presentator (master of ceremony)
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Suyin Aerts spreekt over onderwerpen die aanleunen bij haar boek ‘Tijd voor de creatieve generalistist’, en over het belang van netwerken.

Als ervaren spreker, schrijver, ondernemer en ex-topsporter past ze zich graag en makkelijk aan aan de gevraagde onderwerpen van de klanten. Telkens opnieuw maakt ze iets op maat en overgiet dat met haar eigen saus en stijl, inspirerend, energiek, met een tikje rebelse humor en vrouwelijkheid.

Suyin noemt zichzelf een olympisch entrepreneur omdat ze als ex-topsporter een grote correlatie ziet tussen sport en ondernemerschap.

Als moderator, host, presentatrice en interviewer is het haar unfair advantage dat ze als ondernemer van vele markten thuis is en ook zeer veel ervaring heeft op een podium en voor de camera.

Biografie

Suyin Aerts heeft een heel atypische carrière achter de rug. Ze was professionele balletdanseres, actrice, presentatrice voor de Belgische televisie en ook enkele jaren actief in de mode-industrie. En toen besloot ze in X-treme Creations te stappen, het bedrijf van haar partner.

X-treme Creations ontwerpt, produceert en realiseert visueel marketingmateriaal voor meerdere types projecten.

De hoogtepunten stapelden zich op...

  • In 2012 ontving ze de Talent Award van Vrouwen in Marketing en Communicatie  in Nederland.
  • In 2016 won ze de prijs van netwerker van het jaar in België.
  • Ze combineert haar professionele leven als vrouwelijke ondernemer met een freelance carrière als meertalige presentatrice en journaliste voor televisie (Kanaal Z / Canal Z) en moderator van evenementen. In 2019 levert dit haar de Wintrade Award for Women in The Media-Londen op (sponsored by Microsoft)
  • In 2020 eindigt ze de opleiding Take The Lead, Digital Disruption op de Vlerick Business School.
  • En in de lente van 2022 brengt ze haar eerste boek uit bij Lannoo Campus, 'Tijd voor de creatieve generalist'.

Info & booking

Met een masterdiploma in Industrial Business Policy, verschillende marketingopleidingen en een graad in Internationale Handel bij de Internationale Kamer van Koophandel blijft Suyin verder groeien en haar visie en kennis verbreden.

Ook blijft ze creatief en innovatief in haar ondernemerschap.

Het motto van Suyin Aerts?

  "To get the right answers it is essential to ask the right questions.”

Haar typische managementstijl staat voor intrapreneurship binnen haar teams.

Ze vindt het heerlijk om anderen te helpen om hun eigen talenten te ontplooien, zowel persoonlijk als professioneel. Ze is ervan overtuigd dat netwerken deel uitmaakt van het ondernemerschapspel.

Wist je dat ze op vrijdag haar gedachten deelt in de blog 'My Friday Thoughts’ op haar website suyin.be? Meer dan het lezen waard!

We zijn enorm blij dat ze deel uitmaakt van Sprekerspool.

 

Boek Suyin Aerts nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen