^

Rachid Et-Taïbi

Rachid Et-Taïbi

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Duurzaam ondernemen - Sociale economie
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller, Inspirator, fluisteraar, Coach, Presentator (master of ceremony), Host, Gast van een webinar, Workshop of atelier
Talen
  • nl
  • fr
  • en
  • de

Info & boekingen

Ben je als organisatie op zoek naar een expert-spreker over diversiteit en inclusie? Dan is ervaringsdeskundige Rachid Et-Taïbi jouw man!

Hij doet je graag zijn laagdrempelige diversiteitsbeleid uit de doeken.

Biografie

Rachid Et-Taïbi is expert in diversiteit en inclusie.

Dankzij zijn migratieachtergrond ervaarde hij aan den lijve wat ongelijkheid met een mens doet. Iedereen wil namelijk ergens bij horen en voor Rachid liep dit lang anders.

Desondanks ontpopte hij zich tot succesvol ondernemer. Met zijn extreme drive en ijzeren zelfdiscipline vond hij zijn eigen weg naar succes.

Het managementboek 'Durf inclusief te ondernemen' is van zijn hand.

Sprekerspool is blij hem in haar rangen te hebben.

 

Info & booking

Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Rachid een unieke, laagdrempelige methode aan om diversiteit en inclusie toegankelijk te maken voor elke onderneming.

Hoe gaat Rachid Et-Taïbi te werk?

Vandaag helpt hij mensen en organisaties zelfzekerder te worden zodat ze zichzelf kunnen overstijgen. Hij geeft hen sturing en bedenkt concrete oplossingen op maat van elke uitdaging.

Elke oplossing baseert hij op zijn eigen methodologie waarin grenzen verleggen centraal staat. Letterlijk en figuurlijk.

Boek Rachid Et-Taïbi nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker en muzikant verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen