^

Koen Mylle

Koen Mylle

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpFuture Fit Society
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, presentator, master of ceremony, host, moderator, gast van een webinar, workshop
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Koen Mylle op missie om de technosaurussen digi-fit te maken zodat bedrijven en werknemers ook morgen succesvol zijn.

Vandaag worden we als een tsunami overspoeld met termen als artificiële intelligentie, virtuele realiteit, ChatGPT, avatars, 3D printen, hologrammen, spatial computing, cryptomunten, …

Koen Mylle, is één van de ontwikkelaars en bezieler van de app YODT – You Only Die Twice – die de mensen een stuk wil laten nadenken en voorbereiden op die ene (digitale) zekerheid die we met z’n allen delen.

Biografie

Koen Mylle, een ondernemende 50-tiger uit West-Vlaanderen is een deskundige verkenner en futurist op het gebied van technologische innovatie.

Een van Koens kerncompetenties is zijn vermogen om complexe technologische concepten te vertalen naar begrijpbare en toepasbare oplossingen voor een breed publiek.

Zijn passie voor technologie is niet alleen beperkt tot zijn professionele leven. Hij heeft zich tevens gespecialiseerd in de impact van technologische ontwikkelingen op de maatschappij, met een bijzondere focus naar onze digitale nalatenschap.

Koen speelde als co-founder en grote bezieler dan ook een prominente rol in de ontwikkeling van de app YODT (You Only Die Twice).

Hij is een veelgevraagd spreker en thought leader die zijn inzichten deelt over het samenspel tussen technologie en ons digitaal leven, nu en na de dood. Zijn veelzijdige expertise en ethische benadering maken hem een waardevolle futurist van onze persoonlijke virtuele toekomst.

 

 

Info & booking

Koen Mylle is op missie zodat iedereen de blijvende impact van zijn of haar online acties begrijpt en een profiel en nalatenschap creëert waar hij of zij trots op kan zijn.

Als keynote spreker kan je hem boeken voor een inspirerende, informatieve en luchtig gebrachte voordracht over de impact van artificiële intelligentie op ons leven en werken, onze virtuele avatar, ons digitaal leven ook na de dood,  …

Enkele onderwerpen?

  • Leven en werken met Artificiële Intelligentie
  • Het eeuwige (digitale) leven binnen handbereik
  • Onze toekomst als avatar in de Metaverse
  • Privacy en digitale nalatenschap.
  • Technologie op grootmoeders wijze

Boek Koen Mylle nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen