^

Koen Denolf

Koen Denolf

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpFuture Fit Society, Marketing en branding
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, storryteller, moderator, interactieve workshop
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Wilt u een inspirerende en dynamische spreker voor uw volgende congres? Maak dan kennis met Koen Denolf, de pionier van content marketing in de lage landen en een ware ambassadeur voor het vakgebied.

Met meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, heeft Koen Denolf een schat aan kennis en inzichten vergaard die hij graag deelt met zijn publiek. Een geboren performer.

Of u nu een bedrijf, organisatie of congres organiseert, Koen Denolf zal uw publiek gegarandeerd inspireren met zijn inzichten, voorbeelden en passie voor communicatie.

Sprekerspool is blij Koen te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

Biografie

Met meer dan 30 jaar ervaring in communicatie, heeft Koen Denolf een schat aan kennis en inzichten vergaard die hij graag deelt met zijn publiek.

Zijn carrière begon in de vroege jaren '90 met marktonderzoek bij Bekaert. Daarna ontdekte hij zijn passie voor reclame bij het gerenommeerde bureau markee. In 2005 zette hij zijn eerste stappen in content door Het Salon op te richten, een customer publishing agency. Dit was slechts het begin van een opmerkelijke reis. In 2014 richtte hij The Fat Lady op, dat nog steeds wordt beschouwd als dé referentie in de sector.

Als Content Marketer of the Year 2022 en de drijvende kracht achter 'The Fat Five', zijn maandelijkse vlog, heeft Denolf bewezen een autoriteit te zijn op het gebied van contentmarketing. Hij deelt zijn expertise niet alleen via boeken en lesgeven, maar ook door te spreken op nationale en internationale podia. Recentelijk was hij te zien in Washington, op Content Marketing World, de hoogmis van alle content marketeers.

 

Info & booking

Wat Koen Denolf onderscheidt, is zijn vermogen om zijn diepgaande kennis op een levendige en meeslepende manier over te brengen. Hij put uit zijn jarenlange ervaring in het vakgebied en honderden gesprekken met marketeers van diverse achtergronden om zijn publiek te overtuigen van de kracht van communicatie, met een specifieke focus op content.

Enkele onderwerpen?

  • Hoe content de motor kan zijn van een bepaald bedrijf of sector
  • De kracht van storytelling
  • De beste content marketing cases ter wereld
  • Waarom iedereen finaal iedere marketeer content marketeer zal worden

Wat kan je verwachten?

  • Nieuwe inzichten en scherpe opinies
  • Goed gedocumenteerd en onderbouwd met voorbeelden
  • Een geanimeerde presentatie

Boek Koen Denolf nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen