^

Jeroen Klinckaert

Jeroen Klinckaert

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Inspirator, Fluisteraar, Gast van een webinar, Workshop of atelier
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Jeroen Klinckaert is zaakvoerder van Intelligent Motion. Als bewegingsexpert focust hij op fysieke en mentale gezondheid. Dat doet hij zowel via persoonlijke begeleiding als via welzijnsprogramma’s in bedrijven.

Onze hectische maatschappij resulteert vaak in terugkerende fysieke en chronische klachten. Door meer te bewegen slaag je erin opnieuw pijnvrij te functioneren. Het is de missie van Jeroen om je inzicht te geven in de manier hoe beweging je fysieke en mentale gezondheid verbetert.

 


Biografie

Jeroen Klinckaert is de oprichter en zaakvoerder van Intelligent Motion. Via Intelligent Motion gaat hij op zoek naar de oorzaak van fysiek terugkerende en chronische klachten. Zijn oplossing om opnieuw pijnvrij te functioneren? Dat is meer en beter te bewegen.

Beweging en fysieke activiteit zijn belangrijk en dat geldt niet alleen voor hem, maar voor iedereen. Hij beschouwt het als zijn roeping om andere mensen te inspireren op een gezonde manier te bewegen. Want alleen op die manier word je vitaler en sta je steviger in het leven.

Jeroen Klinckaert als ervaringsdeskundige

Jeroen heeft zelf ervaren hoe hij via extra beweging zijn lichaam opnieuw kon vertrouwen. En dat kan trouwens iedereen, ook wie kampt met een chronische fysieke klacht.

Hij wil iedereen vertellen hoe ons lichaam zich aanpast aan onze levensstijl. En hoe beweging een bijdrage levert aan meer levenskwaliteit.

Info & booking

Als geen ander spreekt Jeroen vol enthousiasme en passie over de volgende zaken:

  • Beweging als tool voor fysieke en mentale gezondheid
  • Body-mindconnectie, verband tussen lichaam en stress
  • Welzijnstraject voor werknemers

Met Intelligent Motion bekijkt hij het lichaam vanuit een holistische visie. Het lichaam is een geheel van spieren, pezen en bindweefsel die voortdurend op elkaar inwerken. Om optimaal en efficiënt te bewegen activeert hij die beweegmogelijkheden die je door een stereotiep patroon verloren zijn geraakt.

Een optimale mentale en fysieke gezondheid creëert en versterkt je veerkracht. En het is net die veerkracht die cruciaal is om:

  • opnieuw recht te veren na een tegenslag
  • te recupereren van een intensieve periode
  • of gezond te blijven in een periode van onzekerheid en angst.

 

 

Boek Jeroen Klinckaert nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen