^

Dominic Heselmans

Dominic Heselmans

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpFuture Fit Society
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller, Coach, Gast van een webinar, Workshop of atelier
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Dominic Heselmans is altijd geboeid geweest door het internet. Zonder officieel diploma richtte hij als twintiger zijn SmartData Agency op. Nu is hij een doorgewinterde ondernemer, trainer en leidend strateeg op het vlak van Europese online marketing, sales, strategie en relatieopbouw.

Dominic Heselmans is een van Europa’s meest gepassioneerde online marketingexperts. De afgelopen tien jaar heeft hij talloze ondernemers door de jungle van digitale marketing geleid. Zijn bedrijf Smartdata en zijn beproefde methodes maken groei mogelijk en transformeren gestagneerde bedrijven tot machines die oneindig veel waarde toevoegen aan hun markt!

Boek hem nu en leer zijn inzichten kennen van op de eerste rij.

Biografie

Dominic stond er in zijn jeugd algauw alleen voor. Op zijn zestiende belandde hij in een home die hij op zijn achttiende al verliet. Op dat moment stopte hij ook met school.

Leergierig verdiepte Dominic zich zelf in tal van sociale studies en dat combineerde hij met een interesse in de online wereld. De stap naar marketing en sales was alleen maar logisch.

In het e-commercebedrijf Lovalight bracht hij al zijn theoretische kennis in de praktijk en bouwde hij een prachtige website die zijn werkgever meer geld opleverde.

De tastbare resultaten van zijn werk maakten hem nog een pak enthousiaster om met zijn online pionierswerk door te gaan.

Info & booking

In 2014  besloot Dominc zijn eigen SmartData Agency op te richten. Zijn focus op strategie, innovatie en data-analyse in combinatie met zijn sterke social skills bleken van onschatbare waarde voor zijn klanten.

Sindsdien is SmartData de gids in de jungle van online marketing. Via trainingen, opleidingen en praktische methodes verhoogt Dominic keer op keer de omzet en het succes van zijn klanten. Meer info op Info over Dominic

Dominic Heselmans is veelgevraagd als trainer en spreker

Zijn verhalen en praktisch toepasbare kennis maken zijn trainingen interessant en inzichtelijk én uiterst doeltreffend.

Ook Sprekerspool leert veel van zijn online-marketingkennis.

Boek Dominic Heselmans nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen