^

Dieter Vanden Heede

Dieter Vanden Heede

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpAI, Future Fit Society
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, workshop, moderator
Talen
  • nl

Info & boekingen

Dieter Vanden Heede is een vooraanstaande expert op het gebied van generatieve AI, met een focus op praktische toepassingen voor KMO’s in België. Als spreker brengt hij een unieke mix van diepgaande kennis en hands-on ervaring, waardoor zijn presentaties zowel inzichtelijk als direct toepasbaar zijn. Dieter’s aanpak is geworteld in de dagelijkse realiteit van bedrijven, wat hem onderscheidt als een spreker die niet alleen over AI praat, maar het ook daadwerkelijk implementeert.

Dieter’s unieke kracht ligt in zijn vermogen om complexe technologische concepten te vertalen naar praktische, toegankelijke inzichten voor KMO’s. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij zijn publiek aanmoedigt om de kracht van digitale innovatie en AI te omarmen in hun eigen ondernemingen.

En nu? Nu kan je hem boeken als spreker bij Sprekerspool!

Biografie

Loopbaan van Dieter Vanden Heede tot nu toe

Dieter Vanden Heede is een veelzijdige ondernemer en expert op het gebied van digitale marketing en AI-gedreven procesoptimalisatie. Zijn carrière is een boeiende reis van constante innovatie en aanpassing aan de snel veranderende digitale wereld.

Na zijn afstuderen als accountant-fiscalist in 2016 koos Dieter voor een onconventioneel pad. In plaats van een traditionele boekhoudkundige rol, dook hij direct in de wereld van digitale dienstverlening. Hij startte als zelfstandig ondernemer, waarbij hij zich specialiseerde in WordPress-websites en social media management voor KMO's.

In 2018 zette Dieter een belangrijke stap in zijn carrière door het marketing Agency Ziedoes op te richten. Onder zijn leiding groeide Ziedoes uit tot een gerespecteerde naam in de markt, met een dynamisch team van 12 marketeers. Dit succes onderstreepte Dieter's vermogen om niet alleen digitale trends te begrijpen, maar deze ook effectief toe te passen in de praktijk

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, maakte Dieter in 2023 een strategische carrièreswitch. Hij verliet Ziedoes om Flowkify op te richten, een innovatief bedrijf dat zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen en automatisering met behulp van AI. Deze stap illustreert Dieter's visie op de toekomst van bedrijfsvoering en zijn commitment om voorop te lopen in technologische ontwikkelingen.

Als spreker heeft Dieter een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Hij heeft zijn expertise gedeeld bij vooraanstaande organisaties zoals Voka, Unizo, Someflex, Immoversity en Sterk Digitaal. Zijn passie voor kennisdeling, gecombineerd met zijn natuurlijke présence op het podium - een talent dat hij al sinds zijn schooltijd cultiveert - maakt hem tot een gewilde en impactvolle spreker.

Dieter's unieke kracht ligt in zijn vermogen om complexe technologische concepten te vertalen naar praktische, toegankelijke inzichten voor KMO's. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij zijn publiek aanmoedigt om de kracht van digitale innovatie en AI te omarmen in hun eigen ondernemingen.

 

Info & booking

Dieter Vanden Heede spreekt over artificiële intelligentie. Zijn keynote 'A.I. na de hype' biedt een nuchtere kijk op de toekomst van AI.

Enkele onderwerpen van Dieter?

  • Artificiële intelligentie
  • Generative A.I.
  • Digitalisering
  • Procesoptimalisatie
  • Automatisering

 

Boek Dieter Vanden Heede nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen