^

Wim Smet

Wim Smet

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, workshop
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Maak kennis met Wim Smet, een ware avonturier en inspiratiebron voor dromenjagers overal ter wereld.

Wim Smet is ervaringsdeskundige als het gaat over het realiseren van dromen. Als duiker, loper (marathons en ultralopen) en schrijver is hij een inspiratie voor anderen om dromen achterna te gaan.

Als gepassioneerd duiker, doorgewinterde marathonloper en begenadigd schrijver heeft Wim bewezen dat de grenzen van wat mogelijk is slechts beperkt zijn door onze verbeelding. Zijn verhaal is een ode aan het najagen van passies, het overwinnen van obstakels en het omarmen van de prachtige reis van het leven.

 

 

Biografie

Wim Smet (1971) is sinds jaren topmanager bij een grote bank. Met ervaring in business, HR en strategisch denken is hij van vele markten thuis. Door professioneel vaak presentaties te mogen geven voor een publiek van 5, 50 of 500 mensen, heeft hij van het podium zijn tweede habitat gemaakt en weet hij wat het betekent om zich aan te passen aan zijn publiek.

Zijn afstuderen aan de BIL-academy (Belgische Improvisatie Liga) heeft ervoor gezorgd dat hij interactief met een publiek overweg kan.

Wim is ervaringsdeskundige als het gaat over het realiseren van dromen. Als duiker, loper (marathons en ultralopen) en schrijver is hij een inspiratie voor anderen om dromen achterna te gaan.

Na verschillende realisaties heeft hij een methode ontwikkeld die mensen een houvast en leidraad geven om met hun droom aan de slag te gaan en deze te realiseren.

Door het coachen en begeleiden van verschillende mensen heeft hij aangetoond dat zijn methode werkt.

Zijn passie voor het overbrengen van deze methodologie om mensen in beweging te krijgen om hun dromen te durven achterna gaan straalt van hem af van zodra hij zijn publiek mag inspireren.

Info & booking

Wim brengt op een inspirerende en vooral enthousiast overtuigende manier een stappenplan en methodologie om je dromen te realiseren. Met de nodige humor en gedurfde stellingen geeft hij een houvast en kapstok om je droom vast te nemen en ermee aan de slag te gaan. Vanuit zijn ervaring leert hij je op een eenvoudige manier om je droom, project of doel te realiseren. Succes gegarandeerd!

Uitgelichte onderwerpen van Wim Smet

  • Welzijn, dromen realiseren, doelen bereiken

Dit zeggen anderen over Wim zijn keynotes

Zijn passie voor het overbrengen van deze methodologie om mensen in beweging te krijgen om hun dromen te durven achterna gaan straalt van hem af van zodra hij zijn publiek mag inspireren.

Boek Wim Smet nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen