^

Servaas Bingé

Servaas Bingé

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller
Talen
  • nl

Info & boekingen

Servaas Bingé ken je misschien van ‘De Cooke & Verhulst Show’ en ‘Da’s Dikke Liefde’ op Play 4. Dokter Servaas Bingé is een huisarts en sportdokter zoals je er geen twee tegenkomt. Want weet je wat zijn doel is? Hij wil alle dagen een lege wachtzaal. Gek, toch? Maar eigenlijk niet zo gek als het op het eerste gezicht lijkt, want is voorkomen niet beter dan genezen?

Bij hem kan je terecht voor inzichten over gezonde immuniteit, sportvoeding, intermittent fasting, slaap, gezond sporten, stress, ondernemen als topsport en lifestyle medicine voor professionals.

Biografie

Dokter Servaas is gestart als huisarts. Vervolgens werd hij sportarts en als ploegarts van Vacansoleil-DCM en Lotto-Belisol/Lotto-Soudal werkte hij met enkele grootheden uit het wielerpeloton.

De patiënt die in de praktijk komt, zegt: "Dokter, dit is mijn probleem, kan je dit oplossen?" De atleet zegt: "Dokter, ik wil top zijn, kan je ervoor zorgen dat ik zo gezond mogelijk ben en blijf?"

Het moment waarop ze voor dokter Servaas zitten verschilt, maar niet de wens. Iedereen wil gezond zijn en blijven. Waarom denken we dan niet allemaal zoals atleten dat doen?

Die vraag maakte van dokter Servaas een andere dokter. Een dokter met een doel: een lege wachtzaal. Voorkomen, dus. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

Info & booking

Als arts streeft dokter Servaas Bingé ernaar zichzelf overbodig te maken. Met zijn boeken maakte hij intussen al meer dan 70.000 mensen wegwijs in de zaken die we zélf in de hand hebben. Enkele titels? Nooit Meer Naar De Dokter, De Lijst, 16:8, Immuun, Vastenkookboek, Het Recept.

Als ondernemer is hij actief als co-founder van leadlife, het gezondheidsdashboard van de toekomst.

In zijn keynotes voor Sprekerspool houdt hij het graag licht en informatief. Hij toont ons dat we zelf heel veel sleutels in handen hebben als het gaat om gezond zijn en blijven, ondersteund door boeiende verhalen, leuke vergelijkingen en praktische tools. Als je zo’n keynote hebt gehoord, ben je geïnspireerd om aan de slag te gaan. En dan begrijp je meteen ook waarom je bepaalde keuzes anders zou maken…

Boek Servaas Bingé nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen