^

Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller, Inspirator, fluisteraar, Coach, Presentator (master of ceremony), Host, Moderator, Gast van een webinar, Workshop of atelier
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Saartje Vandendriessche werkt al meer dan 17 jaar als schermgezicht voor één. Ze maakte programma’s als Vlaanderen vakantieland, Op de man af, Beweeg in uw kot en Saar in het bos. In al die programma’s liet ze haar sportieve en avontuurlijke gedrevenheid helemaal los.

Die gedrevenheid bewaart ze niet alleen voor tv. Die toont ze ook als keynote spreker. Saartje is met voorsprong een van de warmste sprekers in Sprekerspool.

Biografie

Saartje zie je op de VRT vooral in programma’s die haar op het lijf geschreven zijn, vooral in actie in de vrije natuur. Maar ook in de studio voelt ze zich helemaal thuis.

Voor Pickx +, de digitale zender van Proximus, maakte ze vier seizoenen lang haar eigen talkshow. Dat blijkt ondertussen één van de best bekeken programma’s van de digitale zender te zijn.

Luisteren en vragen stellen is het liefste wat ze doet. Optreden als professionele, vrolijke en opvrolijkende host op een sportevent of bedrijfsfeest is dan weer een echte passie.

Saartje Vandendriessche als interactieve keynotespeaker

Saartje geeft al enkele jaren keynotes voor bedrijven en events. Ze vindt het heerlijk om mensen en bedrijven te motiveren en te inspireren. En ze zorgt voor een positieve BOOST op alle vlakken.

Saartje focust zich op de volgende twee onderwerpen.

1. Tough Body, strong mind: hoe worden we fysiek en mentaal sterk?

Je grenzen verleggen, uit je comfortzone komen en een winnaarsmentaliteit creëren. Voor de meeste onder ons zijn dit loze begrippen, maar je kan er wel degelijk aan werken.

Het programma ‘Op de man af’ heeft Saartje geleerd dat je je zowel fysiek als mentaal sterker kunt maken. Een gezonde geest leidt tot een gezond(er) lichaam.

 

 

Info & booking

Heel vaak zit het probleem tussen onze oren. Falen, angst, een gebrek aan zelfvertrouwen … hoe gaan we daarmee om? En hoe kunnen we evolueren naar een mental warrior?

2. Nooit meer moe: laten we ons energetisch potentieel maximaliseren

Heb je last van energiedips, van een moeheid die je niet meteen kunt verklaren? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Toen Saartje Vandendriessche jaren geleden kampte met een energietekort startte ze een zoektocht naar meer energie. Haar ervaringen brachten haar naar de kern van energie: voeding-beweging-slaap en bovenal het mentale aspect (de mindset).

Levensenergie is van levensbelang, hoe hoger onze energie, hoe beter we presteren in alles wat we doen. Energietekorten verlagen onze individuele levenskwaliteit en zijn de belangrijkste oorzaak van afwezigheid op het werk.

  • Wat is het geheim om maximaal te presteren?
  • Welke factoren werken vermoeidheid in de hand?
  • Wat kunnen we daartegen doen?
  • Hoe optimaliseren we ons energetisch potentieel?

Saartje Vandendriessche helpt je graag in de zoektocht!

Ze is ervan overtuigd dat ze het energetisch potentieel bij bedrijven kan maximaliseren. En iedereen via haar interactie een extra boost kan geven.

 

Boek Saartje Vandendriessche nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen