^

Sara Pieters

Sara Pieters

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Future Fit Society, Innovatie
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Gast webinar, workshop, inspirator
Talen
 • nl
 • en

Info & boekingen

Sara Pieters is een denker, een doener én een dromer en vertoeft al ruim 20 jaar op haar geliefde speelveld van creativiteit en innovatie.

Als Creativity Queen helpt Sara Pieters organisaties, ondernemers, overheden en hun teams bij het ontwikkelen van hun creatief en innovatief potentieel. Met haar uitgebreide kennis en passie helpt ze het creatief potentieel van organisaties te ontwikkelen en leidt ze innovatietrajecten in goede banen. In haar bagage draagt ze een arsenaal aan tools mee, waaronder de VOORT innovatiemethode, het business model canvas, innovation games en diverse design thinking tools.

Ze is grondlegger van de ZEZEL innovatie methode, auteur van het eerste badkamerboek voor managers ‘ZEZELEN het nieuwe innoveren’ en co-auteur van ‘Creativiteit HOE? ZO!’.

Sprekerspool is blij Sara te kunnen aanbieden als inspirerende spreker.

Biografie

Als Creativity Queen inspireert en activeert Sara Pieters organisaties, ondernemers, overheden en hun teams bij het ontwikkelen van hun creatief potentieel. Want “Creativiteit is een basiscompetentie bij het oplossen van complexe uitdagingen. Het is de potgrond voor innovatie en zorgt voor meer werkgeluk en efficiëntie.”

De hoogtepunten stapelden zich op...

Sara deelt haar liefde voor creativiteit met passie en bakken positieve energie. Ze is een inspirerende spreker die de interactie met het publiek opzoekt én houdt van een down-to-earth aanpak, concrete tips en inspirerende voorbeelden.

Daarnaast organiseert ze ook inspiratietours en workation. Als geen ander weet ze immers dat even afstand nemen van de dagelijkse business en frisse inspiratie opsnuiven essentieel zijn om te innoveren én om creatief en sterk te kunnen ondernemen.

Tot slot is Sara ook visual recorder. Ze houdt ervan inhoud visueel vorm te geven. En dat is te merken in alles wat ze doet: templates, agenda’s, posters. Alles wordt met zorg, met de hand én met stift en papier op maat uitgetekend.

Je kan haar nieuwste boek hier even inkijken. ‘ZEZELEN het nieuwe innoveren’ en Creativiteit Hoe? Zo!’, het boek waaraan ze als co-auteur aan meewerkte.

 

 

Info & booking

Gepassioneerd door creativiteit en innovatie enthousiasmeert Sara Pieters haar publiek op een zeer warme en uitnodigende manier:

 • om de creativiteit, waar we als kind mee werden geboren, terug te omarmen.
 • om te ontdekken hoe onze fantasie een welverdiende plaats mag innemen op onze werkplek.
 • om de fun te herontdekken bij het bedenken van frisse ideeën.
 • om anders te denken, doen en dromen.

Enkele onderwerpen?

 • Unlock your creative power to innovate
 • Aan de slag met creativiteit
 • Softer, Slower, Stronger: Innoveren mét impact

Als keynote spreker brengt ze boeiende onderwerper ter sprake

 • ‘ZEZEL het nieuwe innoveren’, haar eigen boek
 • ‘Creativiteit Hoe? Zo!’, het boek waaraan ze als co-auteur meewerkte
 • Haar leven als digital nomad entrepreneur én
 • De boeiende inzichten als homeschool mom.

 

Boek Sara Pieters nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen