^

Olivier Verhaege

Olivier Verhaege

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Duurzaamheid - Klimaat - Energie
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, storryteller, host, moderator
Talen
 • nl
 • en

Info & boekingen

Olivier Verhaege’s is het levende bewijs van ondernemerschap en volharding. Hij belichaamt de symfonie van kansen zien, risico’s omarmen en doorzettingsvermogen tonen. In zijn inspirerende reis illustreert hij dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan je persoonlijke groei en verwezenlijkingen.

Als ‘Ambassador of movement’ bij ASICS draagt Olivier ook bij aan het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl. Ongetwijfeld kan zijn verhaal anderen inspireren om hun passies na te streven.

Sprekerspool is blij Olivier te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

 

Biografie

Zijn professionele traject van de big4 naar Decathlon en uiteindelijk naar het accountantskantoor, waar hij mede-eigenaar en bestuurder is geworden, toont zijn bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Het combineren van zijn rol als ondernemer, vader, echtgenoot en hardloper vormt een uitdagende puzzel, maar Olivier lijkt deze uitdaging al 14 jaar met succes aan te gaan.

Zijn boeken, waaronder 'Het hoofd weegt zwaarder dan de benen' en het aanstaande 'Nu of ooit', delen waardevolle ervaringen en inzichten. Zijn inzichten voegen een educatief en inspirerend element toe aan zijn verhaal, dienend als gids voor persoonlijke en professionele groei.

Momenteel schrijft hij aan een tweede boek.

Olivier's liefde voor hardlopen en indrukwekkende prestaties in marathons en ultralopen voegt een extra dimensie toe aan zijn verhaal. Het feit dat hij meer dan 100 marathons heeft voltooid, inclusief 42 in 42 weken, getuigt van zijn vastberadenheid en toewijding aan de sport. Zijn deelname aan de Spartathlon, een historische ultraloop in Griekenland, is zeker een opmerkelijke prestatie.

 

 

 

 

Info & booking

Na bijna 20 jaar bedrijfsavonturen beleefd te hebben en het afvinken van meer dan 100 marathons en 35 ultralopen, ontdekte Verhaege iets opmerkelijks: de zakenwereld en sportarena hebben meer gemeen dan je zou denken!

Door nog steeds actief te zijn in beide werelden, deelt hij graag zijn ervaring. Voor hem zijn de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij wil aantonen dat er veel mogelijk is wanneer je je passie en focus consequent volgt. Voor hem is alles een vorm van training, en het begint allemaal met die eerste stap.

Enkele van zijn onderwerpen?

 • One day or day one, you decide
 • Het hoofd weegt zwaarder dan de benen
 • It's now or never
 • Nu of nooit

Ontdek het verhaal van ondernemer en ultraloper Olivier Verhaeghe. De keynote 'Nu of nooit' geeft je belangrijke lessen mee die je op weg helpen als ondernemer en je succes verzekeren.

Inzichten uit deze keynote

 • beslissingen nemen om voor een groot doel te gaan
 • de mindset die nodig is om te groeien en je doelen te bereiken
 • 10 cruciale punten om het te maken als ondernemer
 • de mentale en fysieke voorbereiding voor een loopwedstrijd
 • hoe omgaan met struikelblokken en tegenslagen
 • het vinden van evenwicht tussen sport - werk - privé

Wat kan je verwachten?

Een praktijkgerichte en interactieve sessie met een mix van ondernemen, hardlopen, doelen stellen, integreren van passie in je leven, combo werk-gezin-sport, durven en dromen.

Geen les maar inspiratie!

Boek Olivier Verhaege nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen