^

Niels Vankrunkelsven

Niels Vankrunkelsven

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaamheid - Klimaat - Energie
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, gast van webinar
Talen
 • nl
 • en

Info & boekingen

Niels Vankrunkelsven staat klaar om de complexe puzzel van klimaatverandering en energietransitie te ontrafelen voor een breed publiek. Zijn passie drijft hem om mensen bewust te maken van de kansen die deze veranderingen met zich meebrengen.

Dankzij zijn ondernemershart slaagde Niels er in een nieuwe business unit op te starten binnen technische consultancy met een 100% focus op energietransitie en werd hij de oprichter van Eunice Education, een gespecialiseerde opleidingsdienst met primaire focus op energietransitie en de bijhorende technologieën

Niels missie is om de wereld te inspireren en te informeren over duurzame oplossingen voor onze toekomst.

Zijn unieke talent ligt in het vermogen om diepgaande technische en economische kennis op een begrijpelijke manier over te brengen, doordrenkt met passie en enthousiasme. Hij inspireert anderen om samen het verschil te maken!

Sprekerspool is blij Niels te kunnen aanbieden als topspreker.

Biografie

Niels bouwt voort op zijn solide achtergrond als industrieel en burgerlijk ingenieur. Aangevuld met zijn studie 'Business and Climate Change: Towards Net Zero Emissions' aan de gerenommeerde University of Cambridge, komt zijn unieke talent naar voren. Hij blinkt uit in het overbrengen van diepgaande technische en economische kennis op een begrijpelijke manier, doordrenkt met passie en enthousiasme. Hierdoor inspireert hij anderen om samen het verschil te maken.

Als een jonge, gedreven professional biedt Niels een frisse en nuchtere kijk op de toekomst. Deze visie is van cruciaal belang voor ons allen, omdat we ons inzetten voor een groenere wereld. Sinds het begin van zijn carrière omarmt hij elke uitdaging met vastberadenheid. Dit heeft hem de kans geboden om deel te nemen aan invloedrijke projecten. Daardoor wordt hij gezien als een rolmodel voor jonge professionals die hun bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

Kortom, Niels is een ware bron van inspiratie en motivatie voor individuen en organisaties die streven naar vooruitgang. In een wereld die evolueert naar duurzaamheid, vervult hij met zijn joviale, authentieke en pragmatische benadering een cruciale rol als bruggenbouwer tussen duurzaamheidsdoelen, economische welvaart en industriële vooruitgang.

Info & booking

Tijdens zijn lezingen deelt Niels met passie en enthousiasme zijn expertise in klimaatverandering, energietransitie, cleantech en duurzaamheid, met speciale aandacht voor de behoeften van zijn publiek.

Klimaatverandering en energietransitie hebben terecht een belangrijke rol gekregen in het maatschappelijk debat over toekomst en welvaart. Energietransitie wordt niet langer gezien als een keuze; het wordt nu geëist door klanten, partners en overheden.

Verduurzaming is dan ook cruciaal om de toekomst en het voortbestaan van een organisatie te garanderen. Wie niet meegaat, loopt het risico te worden buitengesloten door de markt. Niels pleit voor een duurzame en rechtvaardige overgang naar klimaatneutraliteit, met oog voor economische welvaart en concurrentievermogen.

 

Enkele onderwerpen van Niels Vankrunkelsven?

 • Energy transition, how to get a competitive edge
  Neem de voorsprong en positioneer uw organisatie en uzelf als een voorkeurspartner om uw veerkracht en succes te versterken.
 • Energy transition, the role of an engineer
  Als ingenieur hebben we het voorrecht aan de bakermat te staan van innovatie om de wereld te verbeteren. Ontdek samen met Niels hoe je deze superkracht optimaal kunt inzetten voor uw zelfontwikkeling en een groene toekomst.
 • Polarization of climate change
  Onze maatschappij leidt van nature tot polarisatie. Laten we weg bewegen van het wij-zij verhaal, laten we ons samen inzetten, en bijdragen aan een positieve impact waar we allemaal voordeel bij doen.
 • The pushing & pulling forces of energy transition
  Overheden en wetgeving zorgen ervoor dat organisaties richting een duurzame toekomst worden geduwd maar ook partners, afnemers, en eindconsumenten stellen hun eisen rond duurzaamheid. Beide krachten geven een duidelijk signaal, maar hoe moeten bedrijven deze signalen interpreteren, implementeren en communiceren?
 • Climate change from 1856 to 2050 and beyond
  In 1856 werd voor het eerst de klimaatimpact van CO2 beschreven in een wetenschappelijke publicatie. Hoe ver staan we vandaag? Welke doelen moeten we halen? Wat na klimaatneutraliteit?
 • My positive impact? Near to zero
  Mijn impact als individu is te klein en dat vind ik jammer! Of schuilt er toch meer in onze eigen initiatieven? Hebben wij als individuen de sleutel in handen tot een groene toekomst?
 • Let’s engineer us out of climate change
  Ons redenerend vermogen is wat ons als mens onderscheidt. Maar kunnen we ons met dit vermogen een weg uit de klimaatverandering engineeren of moeten we toch ondersteuning zoeken bij de mature ecosystemen die we in de natuur terugvinden?

Wat kan je verwachten?

Tijdens een lezing van Niels kan u zich verwachten aan een hele boel nieuwe inzichten onderbouwd met technische en economische kennis in combinatie met accurate data. Na de presentatie gaat u naar huis met een ongekend enthousiasme en een enorme drang om aan de slag te gaan met de nieuw vergaarde kennis.

De lezingen worden altijd aangepast aan de noden van de organisatie en de interesse en kennis van het publiek.

Boek Niels Vankrunkelsven nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen