^

Niels Thijssen

Niels Thijssen

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, storryteller, host, moderator
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Met een achtergrond in organisatiewetenschappen koos Niels Thijssen al snel voor het leven als ondernemer en coach in de topsport. Hij behaalde nationale en Europese titels in Nederland en België, en heeft zowel successen als uitdagingen gekend.

Zijn persoonlijke ontdekkingstocht moedigt aan om diepgaand naar jezelf te kijken en de moed te vinden een nieuwe koers te varen. Niels eerlijke verhaal over veranderen en loslaten dient als een sterke bron van inspiratie.

Sprekerspool is blij Niels te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

 

Biografie

Winnen staat voor succes, verlies staat voor falen. Welkom in de wereld van topsport. Niels neemt je aan de hand van eigen authentieke voorbeelden mee in zijn unieke kijk op gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Er is zóveel winst te behalen uit verliezen, uit weerstand, uit je níet comfortabel voelen. Maar hoe doe je dat?

Na 15 jaar als coach in de hockeysport, waarvan de laatste 5 bij de Red Panthers, kiest Niels in 2020 te stoppen. Hij kwam waar hij altijd van droomde en juist op dat moment wist hij zeker dat hij wilde veranderen.

Met een achtergrond in de organisatiewetenschappen koos Niels al vrij snel voor het leven als ondernemer en coach in de topsport. Hij won nationale en Europese titels in Nederland en België.

Hij is momenteel gecertificeerd als ICF (PCC) en Secure Base Coach. Als spreker, team- en leiderschapscoach richt hij zich nu op wat hij liefst doet: anderen begeleiden om hun volledige potentieel te benutten.

Niels schreef ook een fijn boek 'Wat doe ik hier?'

 

 

 

Info & booking

In zijn keynotes deelt Thijssen zijn perspectief op coachend leidinggeven. Hoewel coach zijn en leider zijn twee verschillende vakgebieden zijn, blijken coachingsvaardigheden tegenwoordig essentieel te zijn voor elke manager.

Enkele van zijn onderwerpen?

  • Succesvol falen. Hoe doe je dat?

Wat kan je verwachten?

Met levende voorbeelden, met een kritische en humorvolle blik kijkt Niels terug op zijn eigen carrière in de topsport. En hij maakt ook direct de vertaling naar leiding geven en coachen.

Welke vaardigheden zijn een must als leider? Welke laat je beter aan een professionele coach?

Niels is de wekker die je wakker schudt! Hij moedigt aan om een stapje terug te doen, even te pauzeren en te reflecteren op onze gedachten, emoties en acties. Door bewustzijn te creëren, kunnen we betere keuzes maken en onszelf transformeren tot een geweldige collega, leider en mens!

 

Boek Niels Thijssen nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen