^

Mieke Loncke

Mieke Loncke

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
Onderwerp
Te boeken alsModerator, presentator (master of ceremony)
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Mieke Loncke injecteert sinds 20 jaar haar energie en gedrevenheid in de bedrijfswereld.

Ze combineert hierbij diepgang en kennis van zaken met humor en een aanstekelijk enthousiasme. Ze beheerst de kunst om als moderator, host of presentator op spontane wijze in te spelen op de feiten met een perfect gevoel voor timing.

Mieke Loncke is de perfecte moderator en host voor jouw event, rondetafelgesprekken en talkshows. Steeds goed voorbereid en dat allemaal met een mooie glimlach, beter wordt het niet!

Biografie

Sinds 20 jaar injecteert ze haar energie en gedrevenheid in de bedrijfswereld. Zo was ze als directeur van de beroepsvereniging voor Facility Managers jarenlang het gezicht van Z-Facility op Kanaal Z. Als woordvoerster van het bewakingsbedrijf Securitas verzorgde ze de mediacontacten.

Momenteel is ze directeur Marketing & Communicatie bij adviesbureau BDO. Vanuit die functie host ze verschillende talkshows en rondetafelgesprekken en presenteert ze (klanten-)events. Mieke combineert hierbij diepgang en kennis van zaken met humor en een aanstekelijk enthousiasme.

Ze beheerst de kunst om als moderator of presentator op spontane wijze in te spelen op de feiten met een perfect gevoel voor timing.

Mieke Loncke is van opleiding juriste met een Executive MBA op zak. Sinds jaar en dag stroomt communicatie door haar bloed. Het podiumbeest in haar vond aanvankelijk zijn gading in diverse (jazz-)bandjes.
 
Sinds 20 jaar injecteert ze haar energie en gedrevenheid in de bedrijfswereld. Sprekerspool is blij haar in de rangen te hebben.

 

Info & booking

Mieke Loncke is de perfecte moderator en host voor jouw event, rondetafelgesprekken en talkshows. Steeds goed voorbereid (vragen, achtergrondinfo, ...) en een goede en geruststellende opvang voor collega's en klanten die betrokken zijn bij het event.

Enkele getuigenissen over Mieke Loncke

"Mieke is een professionele, enthousiaste en taalvaardige moderator en communicator. Ze bezit een groot inlevingsvermogen waardoor ze zich zeer snel aan het publiek en het thema kan aanpassen én authentiek blijft."

- Jan De Schepper, Belgische Bedrijfsleider en voormalig jeugdcoach KV Mechelen - 

"Mieke is bij BDO de perfecte moderator en 'host' voor onze interne en externe (video-)events, rondetafelgesprekken en talkshows. Steeds goed voorbereid (vragen, achtergrondinfo, ...) en een goede en geruststellende opvang voor collega's en klanten die betrokken zijn bij het event. En dat allemaal met een mooie glimlach, beter wordt het niet."

- Peter Van Laer, CEO BDO Belgium -

Boek Mieke Loncke nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen