^

Merijn Everaarts

Merijn Everaarts

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Duurzaamheid - Klimaat - Energie
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller, Inspirator, Coach
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Merijn Everaarts is de oprichter en eigenaar van Dopper, Mama Gaia en Oceans. Hij is ambassadeur, spreker en adviseur op het gebied van duurzaamheid.

Tegenwoordig bezit Merijn drie succesvolle bedrijven op het gebied van duurzaamheid en is hij een ambassadeur voor systeemverandering. Hiernaast is hij een bekende spreker en adviseur.

“Let me show you how you and your people can become game-changers, instead of  playing for the losing team.”

Sprekerspool is blij Merijn te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

Biografie

Merijn Everaarts is de oprichter en eigenaar van Dopper, Mama Gaia en Oceans ambassadeur, spreker en adviseur op het gebied van duurzaamheid. De kleurrijke herbruikbare waterflessen van Dopper zijn wereldwijd bekend.

Het begon allemaal in 2009, toen hij op een zonnige dag op het strand zat in Bloemendaal en de grote hoeveelheden plastic afval zag die achterbleven. Hij kwam toen op het idee om duurzame waterflessen te ontwerpen wat het gebruik van wegwerp plastic onnodig maakt: de Dopper was born!

Het unieke ontwerp dat we vandaag de dag kennen. Tegen 2023 hadden meer dan 10 miljoen mensen de Dopper gekocht, wat tegen die tijd de meest duurzame waterfles ter wereld was geworden (Cradle2Cradle gecertificeerd GOUD).

De Dopper werd het symbool van zijn duurzame missie, een perfect voorbeeld van hoe wereldwijde systeemverandering tot stand kan worden gebracht.

Naast Dopper bezit Merijn twee andere succesvolle bedrijven gericht op duurzaamheid: Oceans en Mama Gaia.

  • Oceans is een duurzame werkplek in Haarlem met als missie om organisaties en bedrijven te inspireren om flexibeler te werken, vooruitgang te versnellen en betekenisvolle verandering te creëren.
  • Mama Gaia is een bekroond, plantaardig restaurant in Haarlem, waar Merijn systeemverandering tot stand brengt met duurzame en heerlijke gerechten.

 

 

Info & booking

Merijn is ervan overtuigd dat verandering begint bij een individu dat besluit het anders te doen: "Als ik het verschil kan maken, kun jij dat ook. Het enige wat je hoeft te doen, is luisteren naar je hart, je perspectief veranderen en openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Zo simpel is het."

Tegenwoordig is hij een bekende spreker en adviseur op het gebied van duurzaamheid. Je vindt hem op het podium bij grootschalige evenementen en als adviseur voor bedrijven en organisaties. Zijn missie is om individuen, bedrijven en organisaties te inspireren en hen te leren hoe ze systeemverandering en duurzame doelstellingen kunnen implementeren.

Enkele onderwerpen

  • Het identificeren van kansen binnen uw bedrijf
  • Duurzaamheid rendabel maken
  • Systeemsverandering en de rol van bedrijven en ondernemers

Merijn wil met zijn keynotes niet enkel INSPIREREN en MOTIVEREN maar ook zijn publiek ACTIVEREN met de vele concrete tips die hij aanreikt.

Merijn Everaarts (Dopper): 'Waarom jij als ondernemer een standpunt in moet nemen'

Uitvinder Dopper-fles: ‘Mijn ambitie? De wereld verdopperen, en iedereen naar kraantjeswater duwen

Luister even mee?

In de Green Leaders Podcast gaat presentator Paul van Liempt in gesprek met Merijn

Wat kan je verwachten?

Een inspirerende talk over systeemsverandering, hoe Merijn succesvol meerdere duurzame ondernemingen heeft opgericht en inspiratie in wat mensen zelf kunnen doen in hun bedrijf en eigen leven.

 

Boek Merijn Everaarts nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen