^

Matthias Browaeys

Matthias Browaeys

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, moderator, presentator en host
Talen
  • nl

Info & boekingen

Matthias Browaeys  is founding CEO van het Gentse crowdfundingplatform WinWinner, dat hij begon als bachelorproef tijdens zijn opleiding kmo-management. Voor de camera was Browaeys een tijdje geleden te zien in het VTM-programma ‘Jonge Wolven’, achter de camera als co-host van de ondernemerspodcast ‘Goe Bezig! ‘.

Matthias richtte in 2016 WinWinner op, een crowdlendingplatform dat ondernemers met groeiambities in contact brengt met potentiële investeerders. Meer dan 400 ondernemingen werden op die manier geholpen in hun zoektocht naar financiering voor meer dan 50 miljoen euro. Matthias is ook gekend van verschillende mediaformats: jonge wolven (VTM 2) – Goe Bezig (Kanaal Z) – De Kortste Ondernemers Podcast (Spotify).

Met WinWinner hielp hij intussen al meer dan 300 kmo’s aan bijna 50 miljoen euro funding. “We hebben nog lang niet alle mogelijkheden van alternatieve financiering uitgeput, dat merk ik bij zowel investeerders als ondernemers.”

Wie Matthias Browaeys als spreker uitnodigt zal niet teleurgesteld zijn. Een pure sang ondernemer met een visie!

Sprekerspool is blij Matthias te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

 

Biografie

The network always wins. Je bent maar zo sterk als jouw netwerk. Zaken realiseren kan pas als mensen jou helpen. Op zakelijk niveau, maar ook daarbuiten. Als je de juiste mensen kent, is dat al heel wat en kom je heel ver.”

Ondernemer in de kijker!

Info & booking

Enkele van zijn onderwerpen?

Businessdoelen connecteren met collectieve noden!

Duurzaamheid - Circulaire Economie - CSRD - Reden van bestaan - Circulaire businessmodellen

Wat kan je verwachten?

  • Geld ophalen voor je onderneming? Dat doe je zo.

De tijd dat je als ondernemer alleen geld kon lenen bij je huisbankier is voorbij. Er is een hele batterij aan mogelijkheden bijgekomen voor ondernemingen die willen groeien: van crowdfunding en vriendenaandelen tot business angels en investeringsfondsen. Deze sprekersessie gidst ondernemers door het moderne financieringslandschap. Wat komt aan bod? Welke geldbronnen kun je aanboren? Wat zijn de troeven van al die financieringskanalen? En hoe stapel je de juiste bouwstenen op elkaar? Een optelsom om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

  • Crowdfunding: hoe pak je dat aan?

Er zijn verschillende vormen van crowdfunding en verschillende platformen, maar hoe ga je er nu mee aan de slag als ondernemer? In deze sessie krijg je een resem tips en voorbeelden van hoe je crowdfunding kan gebruiken voor jouw onderneming. Zo laat je binnenkort de 'crowd' mee investeren in jouw groeiambities. Wat komt aan bod? De verschillende vormen van crowdfunding, succesverhalen van Belgische ondernemers. Een stappenplan hoe je nu zo'n campagne aanpakt en de ’ do’s-and-don’ts door ervaringsdeskundigen.

  • Rock & Roll ondernemer, Matthias Browaeys

Als 20-jarige student die niet in financiën is opgeleid, rolt Matthias in de wereld van de crowdfunding. Zonder enige kennis van geld ophalen bokst hij op tegen de bankreuzen en andere financiële instellingen. In deze keynote geeft Matthias een samenvatting van de strafste verhalen die hij in dit traject heeft meegemaakt.

Een praktijkgerichte en interactieve sessie! Geen les maar inspiratie!

Boek Matthias Browaeys nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen