^

Marijke Vermeiren

Marijke Vermeiren

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaamheid - Klimaat - Energie
Te boeken alsKeynote speaker, moderator, workshop
Talen
  • nl

Info & boekingen

Marijke Vermeiren geeft haar visie op de vastgoedmarkt in Vlaanderen met al haar mogelijkheden en valkuilen.

Met een aantal praktische tips leer je te herkennen welke panden veel potentieel bevatten en welke panden je beter links laat liggen.

Je leert in no time welke zaken je eenvoudigweg kan toevoegen aan een woning om meerwaarde te creëren op het ogenblik dat wil gaan doorverkopen of verhuren.

Sprekerspool is blij Marijke te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

 

Biografie

Marijke Vermeiren is ing. Bouwkunde van opleiding. Ze startte haar carrière als werfleider in de woningbouw. Daarna deed ze ervaring op als EPB & EPC-verslaggever en veiligheidscoördinator om ten slotte aan de slag te gaan als bouwadviseur nieuwbouw. In de vele jaren als bouwadviseur begeleidde ze klanten die een nieuwe woning wilden bouwen in hun zoektocht naar evenwicht tussen ontwerp, budget en duurzaamheid.

Vandaag runt Marijke samen met haar partner Kristof Atelier Markis. Bij Atelier Markis transformeren ze verouderde woningen naar hedendaagse, duurzame parels. Hierbij ligt de focus op enerzijds het verduurzamen van de panden en anderzijds het esthetisch up to date brengen van de woningen.

Daarnaast heeft Marijke haar eigen begeleidingstraject opgesteld waarin ze ondernemers en vrije beroepers begeleidt gedurende 1 jaar in hun eerste ervaring om investeringsvastgoed te gaan aankopen. Dit kan zowel zijn voor de herverkoop als voor de verhuur. Transformatievastgoed is hierbij het sleutelwoord

Info & booking

Enkele onderwerpen van Marijke Vermeiren?

  • Hoe kan je de beschikbare cash uit je vennootschap aan het werk zetten met vastgoed?
  • Investeren in vastgoed
  • Verduurzamen van vastgoed
  • Bouwen aan een passief inkomen

Wat kan je verwachten?

Marijke geeft heel zuiver haar visie op de vastgoedmarkt in Vlaanderen met al haar mogelijkheden en valkuilen. Met een aantal praktische tips leer je te herkennen welke panden veel potentieel bevatten en welke panden je beter links laat liggen.

Je leert in no time welke zaken je eenvoudigweg kan toevoegen aan een woning om meerwaarde te creëren op het ogenblik dat wil gaan doorverkopen of verhuren.

Boek Marijke Vermeiren nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen