^

Lisa Van Landschoot

Lisa Van Landschoot

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaam ondernemen - Sociale economie, Wellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Presentator, Coach, workshop of atelier
Talen
  • nl

Info & boekingen

Wie Lisa Van Landschoot als keynote speaker boekt, krijgt een originele, impactvolle spreker over de vloer.

Duurzaamheid gaat niet enkel over elektrische auto’s en zonnepanelen. “Het gaat ook en vóóral over mensen”. Lisa gaat vol passie en vonken aan de slag om duurzame gedragsverandering tot bij haar publiek te brengen.

Het is dan ook Lisa’s missie om het vuur te laten branden in organisaties en bij mensen, om hen te verbinden én in beweging te zetten.

Biografie

Van de advocatuur naar duurzaam ondernemen

In 2018 studeerde Lisa af aan de KU Leuven en met haar masterdiploma Rechten op zak ging ze voluit voor haar baliestage. Na 2,5 jaar hing ze haar toga aan de haak en besliste ze om ook professioneel met duurzaamheid bezig te zijn. Zo veel mogelijk positieve impact maken op de wereld, that’s what she wants!

Na haar ervaring als projectmedewerker bij Leuven 2030 en Ecolife vzw en als vrijwillige klimaatcoach bij KlimaatContact, besloot Lisa in juli 2023 de touwtjes in eigen handen te nemen. Zo zag haar zaak Vonkvolk het daglicht, waar Lisa vol passie en enthousiasme bezig is met duurzame gedragsverandering binnen teams en organisaties, maar ook met job- en hoogsensitiviteitscoaching.

“Duurzaamheid gaat niet enkel over zonnepanelen en elektrische auto’s. Het gaat ook en vooral over mensen.”

Het is dan ook Lisa’s missie om het vuur te laten branden in organisaties en bij mensen, om hen te verbinden én in beweging te zetten.

 

Info & booking

What you see is what you get

Wie Lisa Van Landschoot boekt, krijgt een enthousiaste, inspirerende en sensitieve spreker, coach of facilitator over de vloer. Haar energie en uitgesproken intrinsieke drive voor maatschappelijke impact en mentaal welzijn zijn werkelijk aan-ste-ke-lijk!

Bovendien zorgt haar sensitiviteit er voor dat Lisa haar publiek geweldig aanvoelt en zo kan inspelen op wat er leeft.

Enkele onderwerpen van Lisa?

  • Het klimaat heeft vurige verbinders nodig
  • Hoogsensitiviteit op de werkvloer: help?!
  • Jobs met impact: zingeving op de werkvloer

Wat kan je verwachten?

  • Voorbereiding op maat
  • Lisa denkt graag mee met organisaties of teams die duurzaamheid willen implementeren
  • Authentiek, enthousiast met diepgang

Wat anderen zeggen

"Op zoek naar hernieuwbare energie voor jezelf of je organisatie? Praat eens met Lisa. Ze heeft een klare blik op zaken en is een gedreven en nauwkeurige doorzetster. Met een hands on-aanpak gaat Lisa voor concrete resultaten waarmee je liefst meteen aan de slag gaat". - Bruno Verbeeck & Tina Baert, Ecolife

We zijn enorm blij dat ze deel uitmaakt van Sprekerspool.

Boek Lisa Van Landschoot bij sprekerspool

Boek Lisa Van Landschoot nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen