^

Karine Hofman

Karine Hofman

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, storryteller
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Als gepassioneerde storyteller neemt Karine Hofman haar publiek met plezier mee in de fascinerende wereld van merken, aankoopgedrag en hoe bedrijven hierop kunnen inspelen.

Ze deelt haar inzichten en expertise over hoe je een product kan transformeren in een krachtig verhaal. Een verhaal dat converteert en hoe je een loyaal en duurzaam klantenbestand opbouwt.

Laat je meevoeren door de kracht van storytelling en ontdek hoe een strategisch opgebouwd merk een onderneming kan laten groeien op grote schaal.

Sprekerspool is blij Karine te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

Biografie

Karine Hofman is merkstrateeg en oprichter van GEN-S. Samen met een team van experts helpt ze duurzame ondernemingen groeien aan de hand van strategische storytelling.

In 2008 behaalde ze haar Master in de Productontwikkeling aan de Universiteit van Antwerpen, en bouwde 15 jaar ervaring op in productontwerp, marketing en merkstrategie bij zowel grote als kleinere bedrijven. Ze werkte voor internationale merken zoals Samsonite, Gategroup en VF Corporation (Eastpak & JanSport).

Tijdens die periode reisde Karine geregeld de wereld rond. Van het geven van productpresentaties aan klanten in New York tot het evalueren van de productie van toilettasjes in China, Karine heeft het met eigen ogen gezien en meegemaakt. Reizen heeft haar wereldbeeld verruimd en heeft de visie op haar ondernemerschap grotendeels bepaald.

In haar vrije tijd geniet ze graag van de 'kleine' dingen, zoals tijd doorbrengen met haar gezin en twee zoontjes. En als er dan nog wat tijd over is, gaat ze graag terug back to basics, zoals experimenteren met keramiek, ploeteren in de moestuin of kombucha brouwen.

Info & booking

Wist je dat verhalen chemische stoffen in ons losmaken die actie en empathie stimuleren?

Hofman deelt haar inzichten en expertise over hoe je een product kan transformeren in een krachtig verhaal dat converteert, en hoe je een loyaal en duurzaam klantenbestand opbouwt.

Enkele onderwerpen?

  • Van idee naar wereldwijde impact: De kracht van storytelling
  • Hoe je als merk opvalt in een overvolle markt, zonder te hoeven schreeuwen
  • Storytelling en leiderschap: De kracht van een merkverhaal om talent aan te trekken en te behouden"

Wat kan je verwachten?

  • Hoe kan het ook anders: Karine neemt je mee in een verhaal dat verbindt. Dat is niet zomaar een belofte, maar gebaseerd op wetenschap.

Boek Karine Hofman nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen