^

Joachim Goeminne

Joachim Goeminne

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaamheid - Klimaat - Energie, Wellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Coach, Workshop of atelier, Moderator
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Joachim Goeminne is al meer dan 20 jaar actief als docent in het hoger onderwijs. Daar specialiseert hij zich in de snelgroeiende wereld van slimme gebouwen en energiemanagement, domotica en gebouwenbeheer.

Naast zijn interesse in techniek en wetenschap gaat zijn focus ook uit naar vernieuwende onderwijsmethoden. Doel ervan is de kwaliteit van het hoger onderwijs te optimaliseren.

Ten slotte is ook coachen een passie van Joachim, met nadruk op mindfullness.

Biografie

Joachim Goeminne werkt al meer dan 20 jaar in het hoger onderwijs. Daar specialiseert hij zich in slimme gebouwen, beheerssystemen en domotica. Hij houdt van innovatie en analyseert kritisch de nieuwste technologische ontwikkelingen. Verder onderzoekt hij welke diepgaande invloed deze evolutie heeft op onze wereld en maatschappij.

Joachim is bovenal docent

Als een ware pionier implementeert hij vernieuwende en verrassende onderwijsmethoden om de kwaliteit van het hoger onderwijs nog te verhogen.

Studenten waarderen Joachim als docent omdat hij op een enthousiaste en toegankelijke manier de leerstof verduidelijkt. Het is zijn passie om jongvolwassenen te stimuleren in hun persoonlijke groei.

Hij is een vaak gevraagde gastdocent aan talrijke gerenommeerde buitenlandse universiteiten.

 

Info & booking

Joachim heeft een breed interesseveld, studeert constant bij en heeft al veel ervaring met het geven van talloze voordrachten, keynotes en opdrachten als moderator en coach.

Tijdens zijn interessante Key Notes – vaak met een vleugje humor – zal je altijd je bestaande kennis kunnen updaten. Bovendien krijg je inzichten en methodes aangereikt die je meteen praktisch kan integreren.

Joachim Goeminne is ook coach

Na een ruime scholing rond persoonlijkheidsontwikkeling, meditatie, communicatie, energiewerk en meer, heeft Joachim zijn eigen methodes ontwikkeld. Die gebruikt hij in zijn coachingsessies.

Als empathische coach heeft hij aandacht voor het ‘zijn’ van de ander.

Zij die openstaan voor zelfreflectie en ontwikkeling helpt hij om krachtiger en positiever in het leven te staan.

 

 

Boek Joachim Goeminne nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen