^

Jelle Van Impe

Jelle Van Impe

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Future Fit Society
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Storyteller, Inspirator, Gast van een webinar
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Jelle Van Impe is voor ondernemerschap wat Taylor Swift is voor muziek. Het type persoon dat beweging steekt in statische omgevingen, het type persoon dat energie krijgt van een hele sector heruitvinden en mensen wakker schudden, het type persoon dat na 99 tegenslagen ook die 100ste keer weer rechtstaat.

Als oprichter en CEO van Studaro, is Jelle Van Impe actief betrokken bij het meten van de impact van slimme employee engagement strategieën. Hij gelooft sterk dat werkelijke betrokkenheid van werknemers cruciaal is voor succes, en dat het creëren van een positieve werkomgeving vereist dat leiders open communicatie, samenwerking en erkenning stimuleren.

Jelle deelt zijn strategieën voor het bevorderen van betrokkenheid en het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen om hun beste werk te leveren, gebaseerd op zijn ervaringen bij Studaro en met diverse bedrijven. Op zoek naar een talent die je meeneemt in storytelling as a soft skill, innovation gap vs generation gap, sustainable hiring, young leadership, employee engagement, young Entrepreneurship, Future Fit Society?

Dan heb je hem hier gevonden!

Sprekerspool stelt je graag Jelle Van Impe voor.

Biografie

Jelle Van Impe is voor ondernemerschap wat Taylor Swift is voor muziek. Het type persoon dat beweging steekt in statische omgevingen, het type persoon dat energie krijgt van een hele sector heruitvinden en mensen wakker schudden, het type persoon dat na 99 tegenslagen ook die 100ste keer weer rechtstaat.

Die brandende ondernemersgeest komt tot leven in Studaro, de passie en toch wel baby van Jelle. Zijn rollercoaster met Studaro begon als student-ondernemer in 2019, en naarmate zijn toewijding en ideeën door de jaren heen groeiden, groeide ook Studaro met zijn visie mee. Bijna elke ondernemer kan erkenning vinden in de uitdagingen die komen kijken bij het uitbouwen van een toegewijd team en bedrijf - maar weinig ondernemers kennen de valkuilen van het oprichten met vrienden, een deel van Jelle’s ondernemersverhaal dat mensen steeds weer muisstil krijgt. Jelle's verhaal wordt gedeeld als een bron van inspiratie voor toekomstige ondernemers en mede-ondernemers, met het doel zo een spark van enthousiasme en motivatie aan te steken bij iedereen die ermee in aanraking komt.

Wil je echt diep gaan met Jelle? Laten we praten over hoe het geen generatiekloof is, maar een innovatiekloof die de manier beïnvloedt waarop nieuwe en ervaren generaties samenwerken.

Laten we bespreken waarom studenten 4+ jaar studeren maar vandaag afstuderen met minimale relevante skills en geen idee van wat ze kunnen verwachten op de arbeidsmarkt.

Laten we sparren over het creëren van een plaats om de nieuwere generaties te coachen en te stimuleren in de eindeloze zee van jobaanbiedingen vol met valkuilen zoals bore-outs en jobhoppen als gevolg van de innovatiekloof. Al van Edsperience gehoord? Het is een term die Jelle bedacht om “education” en “experience” te vatten in één woord. Dit zijn allemaal topics die Jelle met Studaro tot leven brengt en aanpakt door studentenwerk compleet opnieuw uit te vinden en bedrijven te stimuleren om te investeren in het premium talent waar Studaro mee samenwerkt.

Info & booking

De keynotes met Jelle zijn een bron van inspiratie. Van Impe heeft het over storytelling as a soft skill, Innovation gap vs generation gap, sustainable hiring, young leadership, employee engagement, young Entrepreneurship en Future Fit Society.

Extra toelichting bij zijn Keynotes

  • Storytelling as a soft skill

Als oprichter van Studaro, een innovatief bedrijf in België, begrijpt Jelle als geen ander de kracht van storytelling. Hij deelt praktische inzichten en strategieën om anderen aan te moedigen meeslepende verhalen te creëren die hun doelpubliek diep en emotioneel raken.

  • Innovation gap vs generation gap

Jelle begrijpt de groeiende kloof tussen traditionele denkwijzen en digitale eisen. Hij gelooft in het overbruggen van de innovatiekloof en biedt inzichten om een cultuur van innovatie te bevorderen bij organisaties, met een focus op diversiteit, creativiteit en samenwerking tussen generaties.

  • Sustainable hiring

Als spokesperson voor diversiteit en inclusie bij Studaro, benadrukt Jelle het belang van duurzame hiring voor succesvolle teams. Hij deelt praktische strategieën voor het aannemen op basis van mindset en passie, en moedigt organisaties aan om te investeren in de juiste mindset en potentieel van hun medewerkers.

  • Young leadership

Als jonge ondernemer begrijpt Jelle de uitdagingen van jonge leiders. Met zijn gedurfde visie leidde hij Studaro naar succes. Als spreker deelt hij praktisch advies om anderen te inspireren hun leiderschapspotentieel te omarmen en positieve verandering te brengen.

  • Employee engagement

Als oprichter en CEO van Studaro, heeft Jelle een nauwlettend oog voor de impact van een slimme employee engagement strategie. Hij erkent dat echte betrokkenheid van werknemers cruciaal is voor succes, en dat het juiste leiderschap een cultuur van open communicatie, samenwerking en erkenning creëert. Jelle deelt zijn strategieën voor het creëren van een positieve werkomgeving, geïllustreerd met voorbeelden uit zijn eigen ervaringen en cases van bedrijven waarmee Studaro samenwerkt.

 

Boek Jelle Van Impe nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen