^

Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Isabelle Gonnissen is de drijvende kracht achter de succesvolle campagnes van ’30 Days Without Complaining’, die meer dan 2 miljoen Belgen hebben geïnspireerd.

De recent gelanceerde klaagbarometer in de laatste editie biedt 7 maatschappelijk relevante inzichten die kunnen helpen bij minder klagen en meer productiviteit op de werkvloer.

Laat haar sprankelende keynote je motiveren om minder te klagen, bewuster en positiever te leven!

Sprekerspool is blij Isabelle in haar rangen te hebben.

 

Biografie

Isabelle is een vrouw met een missie. Zoveel mogelijk mensen inspireren om minder te klagen en een positieve mindset aan te nemen! Waarom zou je kiezen voor een positieve mindset? Een positieve mindset stelt je in staat om uitdagingen en obstakels met een optimistische en oplossingsgerichte houding aan te pakken, positieve kansen aan te trekken en meer geluk en voldoening te ervaren.

Isabelle Gonnissen is Sales Director bij Solvay. Daarnaast is ze de bezielster achter de succesvolle campagnes, zoals '30 dagen zonder klagen', ‘Koffie zonder klagen’ en ‘Doe mee en maak een P’, die meer dan 80.000 Belgen inspireerden.

Ze is tevens auteur van het boek 'Kies Positief', die de lezer aanzet om positiever in het leven te staan en ‘Kies Bewust’, dat je helpt om het geluk in jezelf te vinden.

De community 30 dagen zonder klagen is aanwezig op Facebook en Instagram; samen goed voor 30.000 volgers.

Info & booking

Uitgelichte onderwerpen van Isabelle Gonnissen

  • Boost je motivatie, kies positief!
  • Vind je geluk, kies bewust!
  • Voorkom burnout, kies bewust.
  • De kracht van bewustzijn
Boek Isabelle Gonissen bij sprekerspool

Boek Isabelle Gonnissen nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen