^

Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpWellbeing
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Isabelle Gonnissen is de bezielster achter de succesvolle campagnes zoals ‘30 dagen zonder klagen‘ en ‘Koffie zonder klagen’, die meer dan 80.000 Belgen inspireerden.

Ze is tevens auteur van het boek ‘Kies Positief’, die de lezer aanzet om positiever in het leven te staan en ‘Kies Bewust’, die je helpt om het geluk in jezelf te vinden.

Al vele eeuwen zoeken mensen naar een antwoord op de vraag: ‘Wat is geluk?’ Is er een onderwerp waar er meer over geschreven, gedicht en gefantaseerd is? De liefde misschien. Maar net als in de liefde tasten we als het over geluk gaat nog vaak in het duister. Al te vaak jagen we kortstondige momenten van geluk en genot na of zoeken we ons heil in quick-fix-oplossingen. Helaas werken deze niet, of alleen op korte termijn.

 

Biografie

Isabelle Gonnissen is Sales Director bij Solvay. Daarnaast is ze de bezielster achter de succesvolle campagnes, zoals '30 dagen zonder klagen', ‘Koffie zonder klagen’ en ‘Doe mee en maak een P’, die meer dan 80.000 Belgen inspireerden.

Ze is tevens auteur van het boek 'Kies Positief', die de lezer aanzet om positiever in het leven te staan en ‘Kies Bewust’, dat je helpt om het geluk in jezelf te vinden.

De community 30 dagen zonder klagen is aanwezig op Facebook en Instagram; samen goed voor 30.000 volgers.

Info & booking

Uitgelichte onderwerpen van Isabelle Gonnissen

  • Boost je motivatie, kies positief!
  • Vind je geluk, kies bewust!
  • Voorkom burnout, kies bewust.
  • De kracht van bewustzijn
Boek Isabelle Gonissen bij sprekerspool

Boek Isabelle Gonnissen nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen