^

Ine Verlinden

Ine Verlinden

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement, Duurzaam ondernemen - Sociale economie, Wellbeing
Te boeken alsKeynote Speaker, Inspirator, Gast van een webinar, Coach, Workshop
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Ine Verlinden is geboeid door hoe we in ons volle potentieel staan, de plek waar je al je talenten beleeft en ontspannen gelukkig bent.

Op een authentieke wijze neemt ze haar publiek mee in hoe bewust om te gaan met leiderschap. Ze deelt haar inzichten en expertise over hoe je jezelf kan transformeren en in je kracht kan staan. Universele patronen, wijsheid en bewustzijn zijn voor haar niet vreemd.

Laat je meevoeren door de kracht van storytelling en ontdek haar visie op bewust leiderschap.

Sprekerspool is blij Ine te kunnen aanbieden als inspirerend spreker.

Biografie

Ine Verlinden is spreker en expert in bewust leiderschap.

Ze startte haar carrière in innovatie en ondernemerschap aan de Vlerick Management School. Ze reisde omvangrijk om haar horizonten te verruimen, werkte als Sustainability consultant en ging aan de slag in strategie en leiderschap bij de Antwerp Management School. Daar ontwikkelde ze het framework voor het Next Generation Leadership Program gebaseerd op haar jaren onderzoekservaring in sustainability and future proof leadership.

Vanuit deze basis startte ze haar eigen organisatie, Be The Wellbeing. Hier focust ze op bewust leiderschap, het leiderschap waar je in je ware zelf en volle potentieel komt. En de meest unieke, vervullende en innovatieve oplossingen brengt.

Binnenkort komt haar tweede boek uit en je kan hier alvast haar boek "Terugkeer van de Queens" lezen.

Info & booking

Gepassioneerd door mens en bewustzijn blijft Verlinden keynotes en workshops geven over wat bewust leiderschap allemaal inhoudt en hoe je het ontwikkelt.

Ze deelt inzichten over hoe je jezelf kan transformeren en in je kracht kan staan.

Enkele onderwerpen?

  • 7 aspecten van succesvol zelfleiderschap
  • Creëer meer verbinding in je team
  • Diversiteit en inclusie: ontwikkel gebalanceerd leiderschap
  • CONSCIOUSNESS EXPANSION: EMBARK ON A JOURNEY BEYOND LIMITS

Ga in gesprek met Ine en stel jouw brandende vragen over uitdagingen die je hebt of wat je nieuwsgierigheid prikkelt. Mis deze kans niet om jouw bewustzijn te vergroten, je perspectieven uit te dagen en deel uit te maken van een transformerende dialoog die de toekomst vormgeven van jullie als persoon, team en community. In deze keynote ontdek je via een interactieve open floor hoe jullie bewustzijnsexpansie jullie potentieel aanboort, zowel individueel als collectief.

Wat kan je verwachten?

  • Hoe kan het ook anders: Ine Verlinden neemt je mee in een verhaal dat verbindt en je in je kracht zet.

Boek Ine Verlinden nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen