^

Gert Poppe

Gert Poppe

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, workshop, moderator, host
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Gert Poppe is een visionair als het aankomt op innovatie en digitalisering, met een onberispelijk begrip van essentiële bedrijfsprocessen. Zijn aanpak heeft herhaaldelijk geresulteerd in ondernemingen die niet alleen floreren maar ook hun markt transformeren, ze efficiënter, sneller en winstgevender maken.

En nu? Nu kan je hem boeken als spreker bij Sprekerspool!

 

Biografie

Met vijftien jaar ervaring aan het roer van diverse bloeiende ondernemingen is Gert Poppe een krachtpatser in zakelijke innovatie. Zijn loopbaan is een toonbeeld van diversiteit en innovatie, met een uitgebreid portfolio dat zich uitstrekt van de IT- tot de evenementensector.

Gert is een visionair als het aankomt op innovatie en digitalisering, met een onberispelijk begrip van essentiële bedrijfsprocessen. Zijn aanpak heeft herhaaldelijk geresulteerd in ondernemingen die niet alleen floreren maar ook hun markt transformeren, ze efficiënter, sneller en winstgevender maken.In de rol van Business Coach heeft Gert zijn expertise gedeeld met talloze KMO’s, hen bijstaand in het verfijnen van hun processen en het versterken van de prestaties van hun sales- en marketingteams. Zijn methodiek is niet alleen effectief maar ook inspirerend, waarbij zijn gezonde dosis humor en sociale vaardigheden zorgen voor een aanstekelijk enthousiasme. Met zijn vertelstijl en charisma slaagt hij erin elk team te verenigen en een nieuwe golf van passie en gedrevenheid te ontketenen.

Info & booking

Gert neemt u mee in zijn visie en kan geboekt worden rond volgende onderwerpen.

Uitgelichte onderwerpen van Gert Poppe

  • Het opwaarderen van een product tot een ervaring
  • Het menselijk kapitaal van een team laten renderen
  • Efficiënt verkopen, met voldoening

Dit zeggen anderen over Gert zijn keynotes

Warme innemend man met een duidelijke visie op bedrijfsprocessen en innovatie

Een interactieve sessie met een vleugje humor en doorspekt van concrete voorbeelden

Gert wil met zijn keynotes niet enkel INSPIREREN en MOTIVEREN maar ook haar publiek ACTIVEREN met de vele concrete tips die hij aanreikt.

 

 

Boek Gert Poppe nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen