^

Dimitri Verhoye

Dimitri Verhoye

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, workshop
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Netwerken is een must. Dat weten we allemaal. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe netwerk je op een efficiënte en authentieke manier? Door te geven, te geven en nog eens te geven, aldus netwerkexpert Dimitri Verhoye. “Het is niet omdat je iets voor je netwerk doet, dat je onmiddellijk iets terug moet verwachten”.

Een goed netwerk biedt kansen. Ben je zelf niet zo’n netwerker? Dan heb je vast iets aan de tips van Dimitri Verhoye. “Netwerken begint met het ontmoeten van mensen. Maar het grote werk komt daarna: het netwerk in stand houden en laten renderen.” Gelukkig bestaan er geen geboren netwerkers. Netwerken kan je immers leren.

Dimitri is met voorsprong een van de enthousiaste sprekers in Sprekerspool.

 

Biografie

Dimitri Verhoye leeft in, voor, door en dankzij zijn netwerk. Na een internationale (sales) carrière van 20 jaar, met heel veel vliegen is Dimitri terug thuisgekomen. Na een mislukte sabbatical in 2010 heeft hij zich 6 maanden opgesloten om een cursus te schrijven rond zijn netwerk-methodologie (puttend uit een grote rugzak netwerkervaring van 25 jaar).

Onder het motto "het is niet zo belangrijk wat je kent, maar wel wie je kent" neemt hij u mee in verrassende en boeiende interactieve sessies. Hij reist met deze sessies het land door en zit ondertussen weer regelmatig in het vliegtuig voor het geven van deze netwerksessies, -coaching en -strategiebepalingen van organisatie (profit, non-profit, overheid...) in het buitenland.

Info & booking

Gepassioneerd door mens en organisatie blijft hij keynotes en workshops geven over thema’s die hem zeer nauw aan het hart liggen.

Het is zijn grote overtuiging dat de manier waarop men dit doet, bepalend is voor het geluk van de medewerkers, en dus ook voor hun engagement en hun bijdrage. Authentieke waardering en het tonen van respect zijn wat hem betreft essentieel.

Bovendien draagt de manier waarop men omgaat met mensen ook bij tot het succes van de organisatie!

Uitgelichte onderwerpen van Dimitri Verhoye

  • Netwerken is een werkwoord
  • Netwerken is een kunst. Dan maar iedereen kunstenaar
  • Secrets of networking: what – why and how?
  • Net-werken kan je leren
  • Netwerken is niet langer het privilege van sales

Dit zeggen anderen over Dimitri zijn keynotes

Netwerken met Dimi! De ultieme netwerk aha erlebnis met de netwerktraining van Dimitri Verhoye - X-Stra. Alles wat je wou weten maar niet durfde vragen komt aan bod op een speelse en doordachte manier met tal van praktijkvoorbeelden en voldoende tips en trics om direct mee aan de slag te gaan. Een absolute aanrader!

A'Dvice (Dimitri Verhoye) heeft via de cursus "The success of networking" mij veel geleerd hoe ik efficiënt en doeltreffend kan netwerken. Het was volgens mij een perfecte manier om te weten wat kan en niet kan. Z'n grote kennis van zaken en de implementatie van dagdagelijkse 'fouten' die vele ondernemers maken konden mij veel bijbrengen. Een aanrader om hem in te schakelen als dienstverlener voor jouw bedrijf!

Via BMW BELUX heb ik de opportuniteit gehad om de opleiding "Secrets of Networking" te mogen volgen die werd gegeven door Dimitri. Een boeiende spreker, die met veel passie zijn kennis en ervaringen wenst te delen met de groep. Of je nu al veel of weinig ervaring hebt met netwerken, de opleiding is toepasselijk en leerrijk voor iedereen. Allerhande tips & tricks, do's and dont's om je netwerk optimaal uit te breiden. "Gratitude is an attitude".

 

Boek Dimitri Verhoye nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen