^

Dewi Van De Vyver

Dewi Van De Vyver

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpBedrijfscultuur - Leiderschap - Verandermanagement
Te boeken alsKeynote spreker, Public speaker, Gast webinar
Talen
  • nl
  • en

Info & boekingen

Dewi Van De Vyver is een van de vrouwelijke bolwerken in de sector, met als doel een meer diverse en inclusieve IT-sector en werkwereld te creëren. Ze pleit ervoor om meer vrouwen te interesseren voor technologie, en AI in het bijzonder.

Oprichter en voormalig CEO van Flow Pilots, een digitaal bureau. Huidige CEO van EFFEX.  ICT Vrouw van het jaar en een van de Inspirerende 50 vrouwen in Stem in Europa.

Als Keynote spreker kan je haar boeken over technologie, digitale transformatie, ethiek en leiderschap. Als onderneemster is ze thuis in vele marketen en heeft bijzonder veel ervaring op het podium en voor de camera.

Biografie

Dewi Van De Vyver stond 12 jaar geleden aan de wieg van Flow Pilots en was van 2018-2022 CEO van het bedrijf. Flow Pilots begeleidde digitale innovatieprojecten en voerde deze van A tot Z uit. Het bedrijf zette slimme digitale technologieën in met als belangrijkste doel het leven van de eindgebruiker makkelijker en aangenamer te maken.

Dewi handelt altijd vanuit een people-first mentaliteit in tegenstelling tot een technology-first benadering, die vooral gehanteerd wordt. Het bedrijf is in 2022 overgenomen door ACA IT solutions waardoor er ruimte is voor nieuwe avonturen.

De hoogtepunten stapelden zich op...

Vandaag is ze de CEO van EFFEX.

Haar master Communicatiewetenschap aan de UA vulde ze aan met vakken economie, grafisch ontwerp en IT-beheer. Het snijvlak van deze expertisegebieden inspireert haar als CEO. Dewi maakt deel uit van het panel van de technologiepodcast Tech45.

Ze is ook de moeder van twee zonen, die haar elke dag inspireren om haar beroep in te zetten voor het algemeen belang. Dewi is een van de vrouwelijke bolwerken in de sector, met als doel een meer diverse en inclusieve IT-sector en werkwereld te creëren. Ze pleit ervoor om meer vrouwen te interesseren voor technologie, en AI in het bijzonder. Zonder diversiteit in data ontbreken cruciale factoren.

Bovendien zullen de meeste toekomstige banen technologische aspecten met zich meebrengen, vrouwen hebben de vereiste technische opleiding nodig om deze functies te kunnen vervullen. Als een van de mede-oprichters van het netwerkevenement ‘The Ada Talks’ biedt Dewi ondersteuning aan vrouwen in technische adviesgroepen voor technologieonderwijs.

Info & booking

Dewi Van De Vyver stop nooit met vragen waarom en pleit voor ethiek in Tech, duurzaam ondernemen en meer diversiteit in deze sector.

  • Waarom drijft technologie mensen in plaats van andersom?
  • Hoe kunnen we technologie gebruiken voor een beter leven?
  • Waarom verdwijnen inclusiviteit en ethiek zodra de deuren van de boardrooms sluiten?

We zijn enorm blij dat ze deel uitmaakt van Sprekerspool.

 

Boek Dewi Van De Vyver nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen