^

Cynthia Reekmans

Cynthia Reekmans

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
Onderwerp
Te boeken alsmoderator, presentator en host
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Cynthia Reekmans staat bekend voor haar perfectionisme en goed voorbereide presentaties. Wat Cynthia onderscheidt, is haar vermogen om met gemak te schakelen tussen verschillende talen en culturen.  Haar meertaligheid stelt haar in staat om een breed publiek te bereiken en met mensen van diverse achtergronden te communiceren.

Of het nu gaat om interviews, videoreportages, presentaties of het modereren van debatten, Cynthia brengt een unieke flair en professionaliteit naar elk podium.

Sprekerspool is blij Cynthia te kunnen aanbieden als top moderator en host van jouw event

Biografie

Cynthia Reekmans begon haar carrière al presentatrice op TVLimburg en ondertussen is ze uitgegroeid tot een veelgevraagde meertalige presentatrice en moderator.

Jaarlijks praat ze tal van evenementen, congressen, seminaries, modeshows en productlanceringen aan elkaar.

Bedrijven en organisaties als Voka Kamer van Koophandel Limburg, Carglass, Houben, Unizo, VKW, JBC, Groep Jam, EY, DHL, BAN-Vlaanderen, Embuild, Vlajo, Rabobank en vele anderen deden beroep op haar diensten om hun evenement op een professionele en meertalige manier in goede banen te leiden.

Haar universitair diploma Romaanse Talen heeft haar daarbij zeker geholpen. Je kan haar aan het werk zien op Kanaal Z, VTM, TVL en TVPLUS.

  • Luister en kijk hier naar Z-Extra “Never waste a good crisis”.

Info & booking

Allround kennis

  • Met een allround kennisbasis is Cynthia in staat om met vertrouwen over verschillende onderwerpen te praten. Of het nu gaat om politiek, cultuur, marketing, wetenschap of entertainment, ze weet haar publiek te boeien en te informeren.

Troeven

  • Cynthia staat bekend voor haar perfectionisme en goed voorbereide presentaties. Ze schakelt met alle gemak vermogen om tussen verschillende talen en culturen.
  • Haar meertaligheid stelt haar in staat om een breed publiek te bereiken en met mensen van diverse achtergronden te communiceren.
  • Haar charismatische persoonlijkheid en enthousiasme maken haar geliefd bij het grote publiek.

Wat kan je verwachten?

  • Of het nu gaat om interviews, videoreportages, presentaties of het modereren van debatten, Cynthia brengt een unieke flair en professionaliteit naar elk podium.

Wat anderen zeggen

"Top, SUPERProfessioneel, Ongelooflijk Lief and goddamn Pretty! Alleen maar een aanrader om mee samen te werken..."  -Caroline Rigo-

 

Boek Cynthia Reekmans nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen