^

Anne De Baetzelier

Anne De Baetzelier

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
Onderwerp
Te boeken alsHost, Presentator (Master of Ceremony), Moderator
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Is er iemand in België die Anne De Baetzelier niet kent? Dat durven we te betwijfelen.

Anne was een van de eerste presentatoren van VTM. Nu is ze een veelgevraagd meertalige evenementenhost en presentator op allerlei events, awards, ceremonies en productlanceringen. Ze modereert niet alleen grote gesprekken, zowel live als opgenomen. Ze presenteert ook webinars en host feesten.

Er is maar één constante. Alles wat ze doet, doet ze enthousiast, professioneel en warm.


Biografie

Sinds de jaren 1990 is Anne De Baetzelier een van de toonaangevende eventhosts in Europa. Met haar talenkennis kan ze gemakkelijk schakelen tussen haar moedertaal Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Anne De Baetzelier - Miss België 1989

Anne kwam in de schijnwerpers te staan nadat ze in 1989 tot Miss België werd verkozen. Datzelfde jaar begon ze te werken als tv-omroepster bij het Vlaamse commerciële tv-netwerk VTM. Ze presenteerde er meer dan vijftien populaire tv-programma's en was achttien jaar lang presentatrice van 'Tien om te Zien', het muziekprogramma met de hoogste kijkcijfers in België.  In 2022 is dit muziekprogramma opnieuw te zien op Prime Time.    

Info & booking

Anne is uitgegroeid tot een veelgevraagd presentatrice voor evenementen met gerenommeerde bedrijven, zowel in België als in het buitenland. Ze staat bekend om haar communicatieve inzicht en haar talent om ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier te presenteren.

Twee basisingrediënten

Haar oprechte interesse in het bedrijf en de producten die ze presenteert, en haar grondige voorbereiding zijn de belangrijkste ingrediënten van haar succes.

Boek haar nu via Sprekerspool!

Boek Anne De Baetzelier nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen