^

An Caers

An Caers

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpDuurzaam ondernemen - Sociale economie
Te boeken alsKeynote spreker, Storyteller, Gast van een webinar
Talen
  • nl
  • fr
  • en

Info & boekingen

Op zoek naar een authentieke spreker op het vlak van strategische inclusie en hoe dit duurzaam in te zetten voor je merk? In dat geval is An Caers de dame die je zoekt.

Als CEO Special Olympics Belgium & Independent Board Member weet ze niet alleen alles over sport en inclusie. Ze kan er ook zeer gepassioneerd over vertellen.

Vaak brengt ze haar verhaal samen met een Special Olympics-atleet, en dat is een echte meerwaarde.

 

Biografie

An Caers is recent gestart gestart als de nieuwe CEO van Special Olympics Belgium.

Het is haar drijfveer mensen die het verstandelijk moeilijker hebben te stimuleren in hun sportiviteit en competitiviteit. Op die manier streeft ze naar duurzame inclusie.

Ze bouwde mee aan mooie merken als Opel, Unilever, Campbell Foods, Qmusic en Joe in marketingfuncties en functies als general manager.

Haar kennis en vaardigheden wil ze nu inzetten om de fantastische beweging die Special Olympics Belgium vandaag al is, nog meer mogelijkheden te geven.

 

 

Info & booking

In haar vind je een authentieke spreker op het vlak van strategische inclusie en hoe je dat duurzaam inzet voor je merk. Indien gewenst brengt ze haar verhaal samen met een Special Olympics-atleet.

We laten An Caers even zelf aan het woord

"Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit. Liever een paar juiste podia zoals Sprekerspool om onze boodschap te vertellen dan random elk podium. Vaak breng ik mijn keynote samen met een atleet. Onderschat daar zeker de kracht niet van. De mensen onthouden het meest die passages waarin zij aan het woord zijn geweest."

Boek An Caers nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen