^

Julien De Wit

Julien De Wit

Kenmerken

PrijsindicatiePrijs op aanvraag
OnderwerpCommunicatie, Future Fit Society, Wellbeing
Te boeken alsKeynote speaker, public speaker, presentator, master of ceremony, host, moderator, gast van een webinar, workshop
Talen
  • nl

Info & boekingen

Julien De Wit mag zich op zijn jeugdige leeftijd al auteur en zoveel meer noemen.

Even kort? Hij is columnist bij het financieel-economisch magazine Trends en zet zich in zijn vrije tijd in voor verschillende sociale doelen. Daarnaast is hij een rasechte ondernemer.

Sprekerspool is blij deze opkomende spreker – altijd grondig voorbereid, ingelezen en enthousiasmerend  – te kunnen aanbieden.

Biografie

Julien De Wit is niet alleen auteur, columnist en ondernemer, hij is ook analist bij het Brussels International Center for Human Rights and Research. Daar specialiseert hij zich in sociale  thema's als jeugd, onderwijs en welzijn, maar ook in (internationale) veiligheid en democratie.

Julien is voorzitter bij de Vlaamse Vereniging van Studenten en woordvoerder van het Antwerps studentenoverleg.

Hij studeerde rechten en rondt momenteel zijn studie internationale betrekkingen en diplomatie af.

 

Info & booking

Julien mocht al verschillende erkenningen in ontvangst nemen voor zijn engagement. Zo kreeg zijn opiniestuk ‘ode aan de vriendschap’ een prijs van het Davidsfonds en erkenning van de Vlaamse Regering, werd hij opgenomen in de eregalerij van de faculteit rechten van de Universiteit Antwerpen en dergelijke meer.

Julien De Wit: jong maar ervaren

Julien De Wit heeft intussen al flink wat ervaring met het geven van lezingen, keynotes en workshops.

Hij stond al op verschillende events in het Antwerpse waaronder ook de Love Tomorrow Conference gelieerd aan Tomorrowland.

Zijn onderwerpen?

  • Jeugd
  • Welzijn
  • Future fit society
  • Samenleving
  • Jonge starters op de arbeidsmarkt
  • Veiligheid

Boek Julien De Wit nu als spreker

Authentiek, gepassioneerd en deskundig. Elke spreker verbonden aan Sprekerspool beschikt over deze eigenschappen. Gegarandeerd!

Info & boekingen